Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος 2019
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Ολόμετωπη επίθεση Νίκου Λέγκα κατά Τρικαλινών πολιτικών και φορέων για το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Ολόμετωπη επίθεση Νίκου Λέγκα κατά Τρικαλινών πολιτικών και φορέων για το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Αιχμές για τους τοπικούς πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς παράγοντες σχετικά με τη στάση τους στο θέμα των σχολών του νέου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που ως γνωστό τα Τρίκαλα είναι «ριγμένα», αφήνει ο Νίκος Λέγκας.
Με ανάρτησή του στο fb ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ και πρώην υφυπουργός Οικονομικών αναφέρει τα εξής: «Μπράβο για τον εφησυχασμό μας. Στην Λάρισα μετρούν τις συνέπειες από την συγχώνευση των σχολών (ΑΕΙ και ΤΕΙ) … και καλά κάνουν. Στα Τρίκαλα περιμένουμε (στον δρόμο βρίσκεται) την απόφαση -ληξιαρχική πράξη θανάτου των σχολών που με κόπο και αγώνες ιδρύθηκαν. Μάλλον φαίνεται πως μας αρκεί το 3% του φοιτητικού πληθυσμού της Θεσσαλίας. Μάλλον φαίνεται πως μας ικανοποιεί η κατοχή της χειρότερης πανευρωπαϊκά αναλογίας φοιτητών/πληθυσμού πόλης. Ζητούμενο η αντίδραση (τοπική αυτοδιοίκηση,φορείς), η περιφερειακή συνείδηση στην πράξη και όχι βεβαίως οι ‘για την τιμή των όπλων’ δακρύβρεχτες και εσωτερικής κατανάλωσης ανακοινώσεις του τύπου ..κάτω τα χέρια από τις σχολές. Ζητούμενο και η ενημέρωση που έχει να γίνει μετά την πρωτοβουλία που πήρε πριν από τρεις μήνες ο Δήμος Τρικκαίων …».
!

Δες επίσης

Στην εκπομπή «Πάμε Πακέτο» ο δήμαρχος Τρικάλων. Ποιος τον αναζητά;

Στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου «Πάμε πακέτο» είναι προσκεκλημένος ο δήμαρχος Τρικάλων Δημ. Παπαστεργίου. Η ...