Παρασκευή, 10 Ιούλιος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Ο υπουργός Υγείας δεν γνωρίζει τι είναι ο «Μύλος των ξωτικών»! Ζήτησε πληροφορίες από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Παπαδόπουλο

Ο υπουργός Υγείας δεν γνωρίζει τι είναι ο «Μύλος των ξωτικών»! Ζήτησε πληροφορίες από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Παπαδόπουλο

Το πρόβλημα της υποστελέχωσης της Παιδιατρικής κλινικής του ΓΝΤ επισήμανε εχθές στον Υπουργό Υγείας ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, και όπως δήλωσε σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 τον ενημέρωσε και για την…ύπαρξη του Μύλου των Ξωτικών:

«Εχθές βάλαμε στον Υπουργό Υγείας το θέμα της Παιδιατρικής κλινικής, κατέθεσα και το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου για αυτό το πρόβλημα. Αναφερόμενος στον Μύλο των Ξωτικών και την αναμενόμενη επίσκεψη πολλών μικρών παιδιών, ο Υπουργός με διέκοψε ρωτώντας…τι είναι ο Μύλος των Ξωτικών.

Μπορεί να μην γνώριζε τον Μύλο ως τώρα, αλλά τουλάχιστον ήταν καλό που τον έμαθε, όπως και ότι τονίστηκε το πόσο σημαντικό είναι να μην μένει κλειστή η κλινική μέσα στο Δεκέμβριο με τόσες χιλιάδες παιδιών που θα περάσουν από την πόλη μας. Το θέμα δυστυχώς δεν το γνωρίζανε στο Υπουργείο, όμως δόθηκε η εντολή έπειτα στον διοικητή της 5ης ΥΠΕ να ενημερωθεί λεπτομερώς για τα προβλήματα της περιοχής και να παρθούν πρωτοβουλίες.

Ο κ. Παπαδόπουλος σχολίασε και την υποψηφιότητα του Δημήτρη Παπαστεργίου στην ΚΕΔΕ:

«Στην ΚΕΔΕ θα προτιμούσα την εκλογή του Δημήτρη Παπαστεργίου απέναντι στον κ. Κυρίζογλου. Ο κ. Παπαστεργίου είναι ένας άνθρωπος με πρωτοβουλίες, έκανε την πόλη μας να ακούγεται παντού, και μαζί του όσο ήσασταν κυβέρνηση είχαμε πάρα πολύ καλή συνεργασία. Βέβαια, αν είχα δικαίωμα ψήφου δεν θα μπορούσα να αγνοήσω τις κομματικές μου θέσεις, γιατί θα υπάρξει και αριστερή υποψηφιότητα, πιθανώς από τον Απόστολο Καλογιάννη, το Δήμαρχο Λάρισας.»

Δες επίσης

Παρολίγον θύμα τροχαίου ο πρώην νομάρχης Τρικάλων

Παρολίγον θύμα τροχαίο σήμερα το μεσημέρι ο πρώην νομάρχης και πρώην βουλευτής Τρικάλων Ηλίας Βλαχογιάννης ...