Κυριακή, 16 Φεβρουάριος 2020
trikaladay.gr / Ελλάδα / Ο θεολόγος που άγγιζε τα γεννητικά όργανα μαθητριών του

Ο θεολόγος που άγγιζε τα γεννητικά όργανα μαθητριών του

Στο επίκεντρο βρίσκεται πάλι η υπόθεση ενός θεολόγου στη Λακωνία που παρέδιδε μαθήματα σεξουαλικής… παρενόχλησης στις μαθήτριες του Λυκείου που δίδασκε.

Ο 54χρονος καθηγητής ψιθύριζε στο αυτί των κοριτσιών άσεμνες φράσεις, τους έστελνε πρόστυχα εικονομηνύματα, τα χάιδευε, μέχρι που χούφτωνε τις μαθήτριες στα γεννητικά του όργανα.

Παρότι το 2004-2006 είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα, επανήλθε δριμύτερος με αποτέλεσμα να απολυθεί οριστικά από την εκπαιδευτική κοινότητα.

Τώρα όμως, ο καθηγητής ζητά να επαναπροσληφθεί γιατί «έχει πάρει δάνειο, πάσχει από την καρδιά του και η μητέρα του είναι άρρωστη».

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», ο θεολόγος ζητά από το Συμβούλιο της Επικρατείας να ακυρωθεί η πειθαρχική ποινή του διότι «είναι εξοντωτική και επαχθής και παραβιάζει την αρχή της αναλογικότητας, αφού είναι υπέρμετρη για αυτά που του αποδίδονται».

Μάλιστα, ζητά από τους συμβούλους της Επικρατείας να επιδείξουν ιδιαίτερη επιείκεια στην περίπτωσή του γιατί είναι καρδιοπαθής, συντηρεί της 82χρονη καρκινοπαθή μητέρα του και έχει στεγαστικό δάνειο το οποίο δεν μπορεί να πληρώνει, λόγω της απόλυσής του.

Πάντως, προσφέρει και εναλλακτική, προτείνοντας να τον τοποθετήσουν σε διοικητική υπηρεσία, για να μην έρχεται σε επαφή με τις μαθήτριες.

newsbeast.gr

Δες επίσης

Ημικρανία: Για ποιες παθήσεις αυξάνει τον κίνδυνο

Οι ημικρανίες συχνά εμφανίζονται σε άτομα που έχουν διαγνωστεί με άλλα προβλήματα υγείας ή αποτελούν παράγοντα κινδύνου ...

Αφήστε μια απάντηση