Δευτέρα, 20 Ιανουάριος 2020
trikaladay.gr / Lifestyle / Ο Sin Boy παρά την ασεβή ανάρτηση χρησιμοποίησε τραγούδι του Παντελίδη με την άδεια της οικογένειας του

Ο Sin Boy παρά την ασεβή ανάρτηση χρησιμοποίησε τραγούδι του Παντελίδη με την άδεια της οικογένειας του

Που ακριβώς το πάει ο Sin Boy; Μετά τις φευγάτες και συνωμοσιολογικές αναρτήσεις του, όπου μεταξύ άλλων είχε γράψει για τον Παντελή Παντελίδη «Ο αλκοολικός που εντελώς κατά τύχη πέθανε επειδή τράκαρε μεθυσμένος», χρησιμοποιεί ένα απόσπασμα από το πασίγνωστο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη «Τα σχοινιά σου (Μένω εδώ)» στο νέο του τραγούδι Desole.

Το κομμάτι ανέβηκε οπτικοποιημένο στο You Tube στις 27 Σεπτεμβρίου και μέχρι τώρα έχει περάσει το ένα εκατομμύριο views. Στο βίντεο κλιπ, ο Sin boy περπατάει κρατώντας ένα κασετόφωνο, από τα ηχεία του οποίου ακούγεται ο Παντελής Παντελίδης να ερμηνεύει το ρεφρέν από το «Τα σχοινιά σου».

Ο αδερφός του τραγουδιστή, Τριαντάφυλλος Παντελίδης, επιβεβαίωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Πρώτο Θέμα ότι η οικογένεια ήταν ενήμερη και ότι ο Sin Boy πήρε την άδεια να εντάξει το συγκεκριμένο απόσπασμα στο τραγούδι του.

«Ναι, περίπου…» απάντησε όταν ρωτήθηκε αν ο Sin Boy χρησιμοποίησε νόμιμα την σύνθεση του αδερφού του, που ήταν και μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του.

Δες επίσης

Είναι οριστικό! Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία τραβούν πλέον χωριστούς δρόμους (photos)

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια σχέσης, η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία τραβούν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ...