Τρίτη, 14 Ιούλιος 2020
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Ο Σάκης Ρουβάς και Στέλιος Ρόκκος σε μια μοναδική συναυλία στη Λάρισα

Ο Σάκης Ρουβάς και Στέλιος Ρόκκος σε μια μοναδική συναυλία στη Λάρισα

Εκρηκτικό αναμένεται το καλοκαίρι για τον κορυφαίο Έλληνα performer, Σάκη Ρουβά, που ξεκινάει τη καλοκαιρινή του περιοδεία και κάνει στάση στη Λάρισα παρέα με τον Στέλιο Ρόκκο.

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του με τον Στέλιο Ρόκκο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το χειμώνα που μας πέρασε, και τη θερμή ανταπόκριση του κόσμου με τη δυναμική παρουσία τους σε κάθε εμφάνιση τους, το εκρηκτικό δίδυμο έρχεται για μία μοναδική εμφάνιση στο Στάδιο Αλκαζάρ, τη Τρίτη 2 Ιουλίου2019.

Με την επιβλητική σκηνική του παρουσία, τη μοναδική του ικανότητα να ξεσηκώνει και το πιο απαιτητικό κοινό, ο Σάκης Ρουβάς μας επιφυλάσσει παρέα με τον Στέλιο Ρόκκο ένα μοναδικό party γεμάτο χορό, συγκίνηση και ξεχωριστές ερμηνείες μεγάλων και διαχρονικών επιτυχιών, σε ένα φαντασμαγορικό show που κανείς δε πρέπει να χάσει!

Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 12 Ευρώ (Γενική προπώληση) – 10 Ευρώ (Αποκλειστικά για πελάτεςZeniΘ, από το κατάστημαZeniΘ στη Λάρισα) – 15Ευρώ (Ταμείο)

Προπώληση Εισιτηρίων
Κατάστημα ZeniΘ Λάρισας (Φαρσάλων 217, Τ.Κ. 41335)
Online στο www.viva.gr

Χορηγός Συναυλίας
ZeniΘ
Ράδιο Πόλις 99.4

Γιαπερισσότερεςπληροφορίες
Αλέξανδρος Κεντριτάς
Τηλ.: 210 66 60 451
E-mail: alexandros.kentritas@ogilvy.com
Website: www.ogilvy.gr

Ακολουθήστεμαςστα social media
Facebook: https://www.facebook.com/OgilvyGreece/
Instagram: https://www.instagram.com/ogilvygreece/
Twitter: https://twitter.com/OgilvyGreece
YouTube: https://www.youtube.com/OgilvyGreece
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ogilvygreece/

ΣχετικάμετηνOgilvy

ΗOgilvyστηνΕλλάδααπασχολείπερισσότερουςαπό 450 κορυφαίουςεπαγγελματίεςτηςδιαφήμισήςκαιτηςεπικοινωνίας. Με 40 χρόνιαπαρουσίαςστηνελληνικήαγορά, είναιοπιοσημαντικόςκαιπολυβραβευμένοςοργανισμόςεπικοινωνίαςτηςχώραςμετιςπερισσότερεςδιακρίσειςκαιβραβείαστοεξωτερικό. Εκτόςαπό 1055 ΒραβείαErmisκαι 35 ΒραβείαEffieστηνΕλλάδα, ηOgilvyέχεικατακτήσεισημαντικέςδιεθνείςδιακρίσεις, όπως 6 CannesLions, 1 ClioAward, 1 OneShowPencil, 4 LondonInternationalAwards, 1 WebbyAward, κλπ.

Οιεξειδικεύσειςτηςκαλύπτουνολιστικάτιςσύγχρονεςανάγκεςτηςεπικοινωνίαςκαιτου modern marketing: Brand Strategy, Advertising, Customer Engagement & Digital, PR & Influence, Activation & Shopper Marketing, Performance Marketing, Talent, Sports & Content Management και Branded Entertainment.

Σχετικάμετην ZeniΘ

Η ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, με μεμονωμένα αλλά και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, προσφέρει την κορυφαία ενέργεια της στο κορυφαίο party της πόλης! Η εταιρεία, είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου σε αριθμό συνδέσεων, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων πελατών ανά την Ελλάδα από το 2000 μέχρι και σήμερα, προσφέρει όλο και περισσότερες καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα με σκοπό την εξυπηρέτηση των ενεργειακών αναγκών των καταναλωτών διαφορετικού προφίλ, βασιζόμενη στη 20χρονη ιστορία της στην ελληνική αγορά και αξιοποιώντας τη διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία του μοναδικού μετόχου της, του ιταλικού κολοσσού ενέργειας ΕΝΙ.

Στo site τηςZeniΘ, www.zenith.gr, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα καινοτόμα προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, τις υπηρεσίες, και τις προσφορές της εταιρείας.
Η ZeniΘ διαθέτει 8 καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνική εξυπηρέτηση (18321) και είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες socialmedia (Facebook, Linkedin, Instagram και Twitter), διασφαλίζοντας την άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές

Δες επίσης

Στο ΕΣΥ 365 ιδιώτες γιατροί για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών – 24 στην 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας-Στ. Ελλάδας

 Τη δυνατότητα απασχόλησης ιδιωτών γιατρών σε δημόσια νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας για την αντιμετώπιση ...