Παρασκευή, 13 Δεκέμβριος 2019
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Ο Λαρισαίος που άφησε την πόλη για το χωριό και σήμερα φιγουράρει στα ράφια σούπερ μάρκετ όλου του κόσμου!

Ο Λαρισαίος που άφησε την πόλη για το χωριό και σήμερα φιγουράρει στα ράφια σούπερ μάρκετ όλου του κόσμου!

Η ιστορία του Γιώργου Αποστολίδη που με τη σύζυγό του εγκατέλειψαν τη Λάρισα επενδύοντας στον αγροτικό τομέα σε ένα χωριό των Φαρσάλων
Ο Γιώργος Αποστολίδης είναι ένας νέος αγρότης που έζησε τη ζωή του στη Λάρισα μέχρι και πριν τρία χρόνια. Τότε, μαζί με τη γυναίκα του, τη Νάντια και την κόρη τους, πήραν τη γενναία απόφαση να επιστρέψουν στο χωριό και να επενδύσουν στον πρωτογενή τομέα.

Η επένδυση έγινε μάλιστα μέσα στα χρόνια της κρίσης. Με τη στήριξη του προγράμματος Leader, αρκετή τόλμη και πολύ περισσότερη διάθεση για δουλειά, ο Γιώργος δημιούργησε διαλογητήριο οσπρίων στο χωριό Άγιος Κωνσταντίνος του δήμου Φαρσάλων, περίπου 35 χιλιόμετρα από τη Λάρισα.

Ο Λαρισαίος που άφησε την πόλη για το χωριό και σήμερα φιγουράρει στα ράφια σούπερ μάρκετ όλου του κόσμου!

Η οικογενειακή επιχείρηση ξεκίνησε με δειλά βήματα και παραγωγή μόλις 500 κιλών ρεβιθιών, για να φθάσει σήμερα να διαχειρίζεται περισσότερους από 200 τόνους ενός εξαιρετικά ποιοτικού προϊόντος, σε συνεργασία με την εταιρεία Agrifarm. Μάλιστα, με υπερηφάνεια ο Γιώργος βλέπει το πρόσωπό του να βρίσκεται στη συσκευασία προϊόντων που παράγει και που ταξιδεύει στα ράφια των σούπερ μάρκετ όλου του κόσμου! Από το Μανχάταν των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής μέχρι τον Καναδά!

Για το ζευγάρι των νέων αγροτών έκανε πρόσφατα αφιέρωμα ο Ευτύχης Μπλέτσας με το «Happy Vlog», ταξιδεύοντας σε Στερεά και Θεσσαλία και συνομιλώντας με αγρότες.

onlarissa

Δείτε την πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή:

Δες επίσης

Βόλος: 22χρονος αναρτούσε γυμνές φωτογραφίες της συζύγου του

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο του Βόλου αναμένεται να εκδικαστεί υπόθεση διαρροής δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα με κατηγορούμενο ...