Τετάρτη, 28 Οκτώβριος 2020
trikaladay.gr / Lifestyle / Ο Κώστας Πρέκας παντρεύεται στα 78 του: «Έχω άλλα 22 χρόνια ευτυχίας»

Ο Κώστας Πρέκας παντρεύεται στα 78 του: «Έχω άλλα 22 χρόνια ευτυχίας»

Ο Κώστας Πρέκας μίλησε για την προσωπική του ζωή και την πρόταση γάμου που έκανε στην σύντροφό του. Αποκάλυψε ότι νιώθει ερωτευμένος και ότι ο γάμος θα γίνει μέσα στο 2019.
Ο ηθοποιός Κώστας Πρέκας μίλησε για την προσωπική του ζωή και την πρόταση γάμου που έκανε στην σύντροφό του. Αποκάλυψε ότι νιώθει ερωτευμένος: «Έχω άλλα 22 χρόνια. Νομίζω θα είμαι ευτυχισμένος αυτά τα 22 χρόνια που έρχονται» είπε μεταξύ άλλων.
Αποκάλυψε ότι έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, την Μαίρη Βιντιάδου, και εκείνη είπε το «ναι», αλλά όχι αμέσως. «Ήταν έκπληξη για εκείνη, αλλά στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι θα μπορούσε να είναι και από την πρώτη στιγμή το ναι», ανέφερε ο Πρέκας.

Αναφέρθηκε στην ψυχρή σχέση με τον Λάκη Λαζόπουλο: «Με τον Λάκη δεν έχω να μοιράσω τίποτα. Οι πράξεις του με πείραξαν πολύ και μου στοίχισαν πολύ. Τον συγχώρεσα, αλλά δεν θα μπορούσα να αγκαλιαστούμε και να φιληθούμε, όπως έγινε με τη Μιμή Ντενίση».

Τέλος, αποκάλυψε τον τελευταίο ρόλο που θα υποδυθεί, που θα είναι ο «Γέροντας Παΐσιος» και με τον οποίο θα ολοκληρωθεί η καριέρα του.

news247

Δες επίσης

Πάντα γελαστοί και γελασμένοι: Η θλιβερή ιστορία του σπουδαίου τραγουδιού που ερμήνευσε μοναδικά ο Μητροπάνος

Δημήτρης Μητροπάνος: Κάποια τραγούδια είναι χαρούμενα και κάποια μελαγχολικά. Ένα μελαγχολικό τραγούδι που τραγούδησε ο ...