Κυριακή, 18 Αύγουστος 2019
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Ο Γολγοθάς της τρίχρονης Λαρισαίας Ελένης – Πώς κέρδισε την πρώτη μάχη για τη ζωή της

Ο Γολγοθάς της τρίχρονης Λαρισαίας Ελένης – Πώς κέρδισε την πρώτη μάχη για τη ζωή της

Ο κ. Τσούμαρης που είναι κοντά στην οικογένεια Μαβίδη, αναφέρθηκε αναλυτικά στα όσα έχουν συμβεί μέχρι σήμερα στο εξειδικευμένο νοσοκομείο της Γερμανίας, στην πρώτη μεγάλη μάχη που κέρδισε η μικρή Ελένη, αλλά και στα όλα όσα χρειάζονται ακόμη για να επέλθει η ολική νίκη κατά του καρκίνου.

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται πως μία ακόμη μεγάλη εκδήλωση στήριξης και αλληλεγγύης στον αγώνα ζωής της μικρής Ελένης, δίνουν αύριο Κυριακή σειρά φορέων, μέσα από τον φιλανθρωπικού χαρακτήρα ποδοσφαιρικό αγώνα που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι, στο στάδιο Αλκαζάρ.

Στον αγώνα θα συμμετάσχουν η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ και του συλλόγου «Selecte 2017» του κ. Δημήτρη Πιερρουτσάκου από το Αίγιο.

Ήδη εξάλλου, έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων – κουπονιών έναντι μόλις 3 ευρώ, με το ποσό που θα συγκεντρωθεί να διατίθεται εξ ολοκλήρου για τη μικρή Ελένη.

Τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων είναι:

  • Vissini Store (Μανωλάκη 9-11)
  • Café Me (Παναγούλη & Πατρόκλου)
  • Θύρα 3 Αλκαζάρ (αποδυτήρια ΑΕΛ)

Στη διάθεση του κοινού τέλος, βρίσκεται πάντα για τον ίδιο σκοπό και ο παρακάτω ερανικός λογαριασμός τραπέζης: MALTESER HILFSDIENST MMM IBAN:DE89370601201201214013 BIC:GENODED1PA7 Τράπεζα: PAX BANK KOELN Αιτιολογία: MMM-ELENI (Διεύθυνση του Καταθέτη για την Απόδειξη).

onlarissa

Δες επίσης

Γνωρίζοντας το Φαράγγι «Καλυψώ», ένα μαγευτικό τοπίο στη Λάρισα…

Στα παράλια του νομού Λάρισας στη περιοχή της Αγιάς, μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο βρίσκεται ένα από ...