Σάββατο, 15 Αύγουστος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Ο γνωστός ηθοποιός Λωνίδας Καλφαγιάννης στο ράδιο «ζυγός». Δήλωσε ενθουσιασμένος από τα Τρίκαλα!

Ο γνωστός ηθοποιός Λωνίδας Καλφαγιάννης στο ράδιο «ζυγός». Δήλωσε ενθουσιασμένος από τα Τρίκαλα!

Ο νέος και γνωστός ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στο στούντιο του ράδιο «ζυγός» φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Τους ζυγούς λύσατε» που επιμελείται και παρουσιάζει ο Κώστας Καραποστόλης.
Ο δημοφιλής ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστός από την τηλεοπτική σειρά «Κάτω Παρτάλι» βρίσκεται στα Τρίκαλα προσκεκλημένος της Ακαδημίας Χορού να παρουσιάσει σήμερα στις 8.30 το βράδυ στο Πνευματικό κέντρο την εκδήλωση με τίτλο «Αγκυρα στα λιμάνια του κόσμου», ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι σε 14 χώρες του κόσμου.
Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μας είπε ότι έρχεται για πρώτη φορά στα Τρίκαλα και πως έμεινε εντυπωσιασμένος από την ομορφιά της πόλης μας και τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων της.
Σε ότι αφορά τα επόμενα σχέδιά του τον Ιούλιο ξεκινάνε γυρίσματα μιας νέας κωμικής τηλεοπτικής σειράς Ελληνοκυπριακής παραγωγής που θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο μέσα από το Mega Κύπρου και τον Star.
Συμπρωταγωνιστής του θα είναι ο Αρης Σερβετάλης
Στη φωτο ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης με την καθηγήτροια χορού της Ακαδημίας Γιούλια Πεταράκη

Δες επίσης

Συναυλία στα Τρίκαλα με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Στα Τρίκαλα αναμένεται να βρεθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στις 5 του μήνα ο ...

Αφήστε μια απάντηση