Σάββατο, 8 Αύγουστος 2020
trikaladay.gr / Lifestyle / Ο Γιάννης Σπαλιάρας σε ρόλο μυστικού πράκτορα σε σειρά του Netflix

Ο Γιάννης Σπαλιάρας σε ρόλο μυστικού πράκτορα σε σειρά του Netflix

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, μετά τη συμμετοχή του στο Survivor και το Nomads, αποφάσισε να ακολουθήσει άλλο δρόμο και να ασχοληθεί κυρίως με την υποκριτική.

Το μοντέλο και ηθοποιός βρίσκεται στο Μεξικό εδώ και μια εβδομάδα, για τα γυρίσματα της σειράς του Netflix El Senor de Los Cielos, όπου υποδύεται έναν πρώην πράκτορα της CIA.

 «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα… Πέρασα αρκετά κάστινγκ, έστειλα πολλά βίντεο στα ισπανικά και τελικά πήρα το ρόλο. Το σίριαλ αφορά στη ζωή του Αμάδο Καρίγιο Φουέντες, του μεγαλύτερου εμπόρου ναρκωτικών της δεκαετίας του ’90. Εγώ θα είμαι ένας πρώην πράκτορας της CIA, ελληνικής καταγωγής, που συνεργάζομαι εκεί… Δεν μπορώ να πω περισσότερα, θα τα δείτε. Έχω κλείσει για 15 επεισόδια», δήλωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Σε μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, γράφει ότι «η πραγματικότητα ξεπερνάει την φαντασία».

Σε άλλη μακροσκελή ανάρτηση εξήγηση πώς επιλέχθηκε για να συμμετάσχει και ευχαριστεί όσους τον βοήθησαν και αφιερώνει αυτή του τη «νίκη» όπως τη χαρακτηρίζει στον πατέρα του, που πέθανε τον Νοέμβριο του 2016.

Η σειρά έχει ήδη προβληθεί με 6 κύκλους επεισοδίων και μπαίνει αισίως στον έβδομο.

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα και τις βόλτες του ηθοποιού στο Μεξικό:

Δες επίσης

Ποια ταινία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε χαρακτηριστεί “ακατάλληλη” από τη χούντα;

Πολλά ωραία και ενδιαφέρονται πράγματα βλέπουμε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο αφιέρωμα που παρουσίασε ο Πάνος Ζόγκας ...