Κυριακή, 5 Απρίλιος 2020
trikaladay.gr / Ελλάδα / Ο φίλος του και η σύντροφός του σκότωσαν και τεμάχισαν τον 41χρονο Βούλγαρο

Ο φίλος του και η σύντροφός του σκότωσαν και τεμάχισαν τον 41χρονο Βούλγαρο

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία σε βάρος του 41χρονου Βούλγαρου, η σωρός του οποίου βρέθηκε τεμαχισμένη, στις 10 Φεβρουαρίου 2016 εντός εταιρείας ανακύκλωσης στερεών αποβλήτων στον Ασπρόπυργο.

Δράστες της ανθρωποκτονίας είναι δύο ομοεθνείς του, ένας 45χρονος άνδρας και μία 43χρονη γυναίκα. Κίνητρο της πράξης τους φέρονται οι οικονομικές διαφορές που είχε ο 45χρονος με το θύμα του, με τον οποίο ήταν φίλοι και εργάζονταν μαζί ως μεταφραστές σε δικηγορικό γραφείο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες του News247, όπως ισχυρίστηκε ο δράστης, το θύμα είχε καρπωθεί ολόκληρη την αμοιβή για μία μετάφραση που είχαν αναλάβει και δεν έδινε στον φίλο του και στη συνέχεια δολοφόνο του το μερίδιό του.

Από την ενδελεχή έρευνα και εξέταση όλου του προανακριτικού υλικού, εξακριβώθηκε ότι η 43χρονη διέμενε μαζί με το θύμα σε σπίτι στη Νέα Χαλκηδόνα, με τον οποίο και διατηρούσε σχέση. Το βράδυ της 9 Φεβρουαρίου, το θύμα επέστρεψε στην οικία του μαζί με τον 45χρονο δράστη. Εκεί ο 45χρονος επιτέθηκε στο θύμα, τον κτύπησε με ένα ξύλο στο κεφάλι με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Στη συνέχεια τον τεμάχισε στην μπανιέρα, μπροστά στα μάτια της συντρόφου του και τοποθέτησε τα μέλη του σε σακούλες τις οποίες απέρριψε σε κάδους απορριμμάτων σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από το σπίτι.

Μετά την ολοκλήρωση των πράξεών τους οι δύο δράστες από κοινού, καθάρισαν το διαμέρισμα, έβαψαν τους τοίχους και πέταξαν έπιπλα προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη αίματος που υπήρχαν. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν ενώπιον του για να απολογηθούν.

Η σύντροφος του θύματος ισχυρίστηκε ότι βοήθησε τον δράστη μόνο και μόνο γιατί φοβήθηκε μην κάνει πράξη τις απειλές του σε βάρος της, ότι θα είχε την ίδια τύχη με τον σύντροφό της αν μιλούσε στις Αρχές. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η 43χρονη Βουλγάρα εντοπίστηκε και συνελήφθη στο σπίτι που έγινε το άγριο φονικό και συνέχισε να μένει εκεί σαν μην είχε συμβεί τίποτα… , ενώ παρά τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να εξαφανίσουν εντελώς τα ίχνη αίματος του θύματος, που μετά από κατάλληλη εργαστηριακή εξέταση βρέθηκαν αρκετά.
news247.gr

Δες επίσης

 Σε λειτουργία η Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης 10306

Οι πολίτες όταν νοιώσουν την ανάγκη, μπορούν να καλέσουν στον αριθμό 10306 τόσο για ψυχολογική ...

Αφήστε μια απάντηση