Δευτέρα, 13 Ιούλιος 2020
trikaladay.gr / Lifestyle / Ο Χούλιο Ιγκλέσιας… απέκτησε άλλον ένα γιο με δικαστική απόφαση – Καρπός ενός σύντομου ειδυλλίου

Ο Χούλιο Ιγκλέσιας… απέκτησε άλλον ένα γιο με δικαστική απόφαση – Καρπός ενός σύντομου ειδυλλίου

Η σχέση μίας εβδομάδας του θρυλικού Ισπανού ερμηνευτή Χούλιο Ιγκλέσιας απέφερε καρπούς, καθώς ένας 43χρονος αναγνωρίστηκε με δικαστική απόφαση ως βιολογικός γιος του.

Ισπανικό δικαστήριο στη Βαλένθια ανακοίνωσε μέσω twitter ότι έκανε δεκτό το αίτημα αναγνώρισης της πατρότητας «ενός 43χρονου από τη Βαλένθια και κηρύσσει τον Χούλιο Ιγκλέσιας βιολογικό του πατέρα», διευκρινίζοντας ότι η απόφαση μπορεί να εφεσιβληθεί.

Η απόφαση συνιστά μια νίκη για τον Χαβιέρ Σάντσεθ Σάντος, που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1976.

Ενώπιον του δικαστηρίου που εκδίκασε την υπόθεση κεκλεισμένων των θυρών, η μητέρα του Σάντος, η Πορτογαλέζα Μαρία Εντίτε, πρώην χορεύτρια, είπε ότι είχε σχέση μιας εβδομάδας με τον τραγουδιστή, τον Ιούλιο του 1975 στην Καταλονία, στη βορειοανατολική Ισπανία, εννέα μήνες πριν γεννηθεί ο γιος της, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Φερνάντο Οσούνα.

«Συζητήθηκε επίσης η φυσική ομοιότητα μεταξύ των δυο ανδρών κατά την ακροαματική διαδικασία», είπε ο δικηγόρος.

Ο διασημότερος ισπανόφωνος τραγουδιστής παγκοσμίως αρνείτο να δώσει δείγμα γενετικού υλικού και δεν εμφανίστηκε στη δίκη.

Ο δικηγόρος του Ιγκλέσιας, Φερνάντο Φαλομίρ, είπε ότι η υπόθεση είχε κριθεί ήδη το 1999, όταν είχε απορριφθεί ένα πρώτο αίτημα του Σάντος να αναγνωριστεί ότι ο Χούλιο Ιγκλέσιας είναι ο πατέρας του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, lavanguardia.com

Δες επίσης

Αλίκη Βουγιουκλάκη: 2 πασίγνωστες σκηνές που δεν παίζει η ίδια αλλά η σωσίας της και δεν είχαμε προσέξει

Σωσίας Βουγιουκλάκη: Μπορεί το 2020 οι κασκαντέρ να σηκώνουν το βάρος των δύσκολων σκηνών. Ωστόσο, ...