Σάββατο, 4 Απρίλιος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Ο χιονιάς εγκλώβισε Τρικαλινούς στην ε.ο Αθηνών-Λαμίας. Ανακοίνωση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων για τα δρομολόγια της τελευταίας μέρας του χρόνου

Ο χιονιάς εγκλώβισε Τρικαλινούς στην ε.ο Αθηνών-Λαμίας. Ανακοίνωση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων για τα δρομολόγια της τελευταίας μέρας του χρόνου

Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν σήμερα Τρικαλινοί που μετέβαιναν στην Αθήνα ή επέστρεφαν προς Τρίκαλα, λόγω του αποκλεισμού της ε.ο Αθηνών Λαμίας στο ύψος των Αφιδνών από την έντονη χιονόπτωση.

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων εξέδωσε έκτακτο δελτίο Τύπου με το οποίο ζητά συγνώμη στους επιβάτες που ταλαιπωρήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας, επισημαίνοντας πως  η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για την ακινητοποίηση των λεωφορείων.

Τέλος αναφέρεται ότι την Τρίτη 31 Δεκεμβρίουόλα τα προγραμματισμένς δριμολόγια από και προς Αθήνα θα γίνουν κανονικά.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου:

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι μετά την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό, η οποία παρέμεινε κλειστή λόγω των καιρικών συνθηκών της Δευτέρας, την Τρίτη 31/12 όλα τα δρομολόγια μας, από το πρωί, προς και από Αθήνα θα εκτελούνται κανονικά.

Θα θέλαμε επίσης να ζητήσουμε συγνώμη από τους δεκάδες επιβάτες μας που υπέστησαν την ταλαιπωρία της Δευτέρας, παρόλο που η εταιρεία μας δεν ευθύνεται ούτε για τις καιρικές συνθήκες ούτε για τον αποκλεισμό της Ε.Ο. και κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση τους.

Το Δ.Σ.

Δες επίσης

Η Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγυης και Πολιτισμού Τρικάλων διοργανώνει διαδικτυακή συζήτηση για τον covid-19

Η Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης & Πολιτισμού Τρικάλων διοργανώνει το Σάββατο 4 Απρίλη στις 8:30 μ.μ., διαδικτυακή ...