Τρίτη, 2 Ιούνιος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Ο Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων Εύαθλοι στο Ορλάντο της Αμερικής!

Ο Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων Εύαθλοι στο Ορλάντο της Αμερικής!

Πόσο πιο ψηλά να φτάσουν οι αθλητές του ΑΣΤ Ευαθλοι οι οποίοι ενθουσίασαν την Παγκόσμια Ομοσπονδία Cheerleading και τώρα είναι καλεσμένοι να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cheerleading!
Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά…
οι αθλητές του Συλλόγου Εύαθλοι Βενέτη Ευαγγελία και Θεοχάρης Φίλιππος όντας πρωταθλητές Ελλάδος cheer hip hop και Κυπελλούχοι Ελλάδος αντίστοιχα, συμμετείχαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ζευγαριών CHEERLEADING του 2018 και κατέκτησαν την 4η θέση στην κατηγορία τους ανάμεσα σε 20 συμμέτοχες από 16 χώρες. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η καλύτερη θέση που έχει κατακτήσει ελληνική συμμετοχή σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα! Λόγω αυτής της σημαντικότατης διάκρισης και των άριστων σχέσεων με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας κ. Μάικ Φουντεδάκη η Παγκόσμια Ομοσπονδία αποφάσισε να προσκαλέσει τους δυο αθλητές να συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει 25 Απριλίου στο Ορλάντο της Αμερικής καλύπτοντας όλα τα έξοδα και τις συμμετοχές τους και να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας!
Τι πιο τιμητικό και για τους αθλητές αλλά και για τον ΑΣΤ Ευαθλοι που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση! Τους δυο αθλητές θα συνοδέψουν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μάικ Φουντεδάκης, ο νομικός σύμβουλος της ομοσπονδίας Ιωάννης Ζουμπούλης , ο πρόεδρος των Ευαθλων Σταύρος Σούλιος , η αντιπρόεδρος του συλλόγου Ευαθλοι και ιδιοκτήτρια της TDA Γιούλια Πεταράκη.
Ευχαριστούμε το Ερευνητικό κέντρο καινοτομίας ανάπτυξης και προστασίας διορατικότητα Life School www.dioratikotita.gr και το Ασφαλιστικό Γραφείο του κ. Αποστόλου Κόκκοβα που μας παρείχε την πλήρη και 24ωρη ασφαλιστική μας κάλυψη για όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μας στην Αμερική.

Καλή επιτυχία Ευαγγελία και Φίλιππε!
Καλή επιτυχία Α.Σ.Τ Ευαθλοι!
Καλή επιτυχία Ελλάδα!

Δες επίσης

Ανοίγουν όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου  Τρικκαίων για (σχεδόν) όλους

Με άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Τρικκαίων σηματοδοτείται η επιστροφή στην αθλητική κανονικότητα και ...