Πέμπτη, 19 Σεπτέμβριος 2019
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Νεοεκλεγείς πρόεδρος κοινότητας στο Ν. Τρικάλων δεν βρήκε ούτε καρέκλα στο κοινοτικό γραφείο!

Νεοεκλεγείς πρόεδρος κοινότητας στο Ν. Τρικάλων δεν βρήκε ούτε καρέκλα στο κοινοτικό γραφείο!

 Είναι δυνατόν στο γραφείο της μεγαλύτερης πληθυσμιακά Κοινότητας του πρώην Δήμου Χασίων , να μην υπάρχει ούτε καρέκλα αλλά ούτε άλλα έπιπλα ;

Και όμως είναι αν αυτά που δήλωσε σήμερα στο Ράδιο Σταγών ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος ισχύουν, τα πράγματα δεν είναι συνηθισμένα.

Ο Νικόλαος Μόκκας πέρασε από το ραδιόφωνο για να μεταφέρει ότι το Κοινοτικό Γραφείο που παρέλαβε από τον απερχόμενο Πρόεδρο δεν διαθέτει ούτε καρέκλα.

Μάλιστα το σημαντικότερο όπως ανέφερε είναι , ότι λείπει και ολόκληρο το Αρχείο του χωριού που κατά πάσα πιθανότητα βρίσκεται σε αποθήκη του Συνεταιρισμού , σε μάλλον κακή κατάσταση.

Όπως ανέφερε παρέλαβε μόνον κλειδιά και κτήριο χωρίς υλικό , πράγμα που το βρίσκει αρκετά ανησυχητικό.

Ερωτούμενος αν υπήρχε το βιβλίο πρακτικών της Τοπικής Κοινότητας , απάντησε ότι μέχρι τώρα δεν γνωρίζει αν υπάρχει και που βρίσκεται ( πιθανώς στο ΚΕΠ) .

Για το θέμα ενημέρωσε τον Δήμαρχο όπου του ζήτησε να βρεθεί τρόπος να επιπλωθεί το Κοινοτικό Κατάστημα.

Δες επίσης

Καταγγελία κατά του δημάρχου Πύλης ότι το μοναδικό έργο του ΕΣΠΑ ήταν ο δρόμος για το χοιροστάσιό του! Εξηγήσεις από τον Κ. Μαράβα ζητά ο Βαλ. Τσιούτσιας

Μια σοβαρή καταγγελία έκανε σήμερα στα ερτζιανά ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός ο οποίος εκτός ...