Δευτέρα, 10 Αύγουστος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Το νέο Δ.Σ των Τρικαλινών Νοσοκομειακών γιατρών. Ζητούν την άμεση επαναλειτουργία του αξονικού τομογράφου

Το νέο Δ.Σ των Τρικαλινών Νοσοκομειακών γιατρών. Ζητούν την άμεση επαναλειτουργία του αξονικού τομογράφου

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ. που προέκυψε από τις εκλογές της Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν.Τ. την 14/11/2019, ενώ παράλληλα πάρθηκε και η πρώτη απόφαση που αφορά στη λειτουργία του αξονικού τομογράφου του Γ.Ν.Τ.

Οι νέες θέσεις του Δ.Σ. είναι οι εξής:

Βάιος Τάσιος                     Πρόεδρος

Κατσάνου Κωνσταντία     Αντιπρόεδρος

Μπέλλου Ελένη                Γενική Γραμματέας

Τσιαμαντά Χριστίνα          Αναπλ. Γενική Γραμματέας

Γατσά Ελένη                    Ταμίας

Ομόφωνη Απόφαση

Καλούμε την Διοίκηση του Γ.Ν.Τ. να προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να επαναλειτουργήσει ο αξονικός τομογράφος, του οποίου η λειτουργία τα τελευταία χρόνια διακόπτεται συνεχώς, δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα και θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των ασθενών. Ο Τρικαλινός λαός ο οποίος πληρώνει χρόνια τώρα το μάρμαρο των μνημονιακών επιλογών των προηγούμενων κυβερνήσεων και της σημερινής με χαράτσια και περικοπές μισθών και συντάξεων, δικαιούται την πρόσβαση σε ένα δημόσιο δωρεάν σύστημα υγείας με πλήρως στελεχωμένα τμήματα και κλινικές. Το Δ.Σ. του Γ.Ν.Τ. να δώσει άμεσα λύση.

Το επόμενο διάστημα θα επανέλθουμε με παρεμβάσεις για όλα τα προβλήματα που δημιουργούνται από την υποστελέχωση και την υποβάθμιση όλων των μονάδων υγείας του νομού μας.

 

Δες επίσης

Η Ι. Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων καλεί τους πιστούς να φορούν μάσκα εντός των ναών

Κατόπιν των νέων προληπτικών μέτρων του Υπουργείου Υγείας, για την προφύλαξη από την εξάπλωση του ...