Παρασκευή, 20 Σεπτέμβριος 2019
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Νέο χτύπημα απατεώνων στον Βόλο – Το κόλπο των επιτήδειων

Νέο χτύπημα απατεώνων στον Βόλο – Το κόλπο των επιτήδειων

Άλλον έναν ευφάνταστο τρόπο προκειμένου να εξαπατήσουν ανυποψίαστους πολίτες βρήκαν απατεώνες στον Βόλο. Σύμφωνα με καταγγελία που έκανε ο γνωστός οδοντίατρος του Βόλου Κώστας Καραγεωργίου, ένας άγνωστος σε εκείνον άνδρας χρησιμοποιήσει τα στοιχεία του προκειμένου να προβεί σε αγορά οικοδομικών υλικών.

Όπως αναφέρει ο κ. Καραγεωργίου σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο απατεώνας κάλεσε τηλεφωνικά σε επιχειρήσεις του κλάδου, έκανε παραγγελία υλικών στο όνομα του οδοντιάτρου, έστειλε ψεύτικο καταθετήριο από τράπεζα και στη συνέχεια ζήτησε πίσω τα «Χρήματά του» ακυρώνοντας την παραγγελία.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, έχουν συλλέξει στοιχεία για την νέα απάτη. Να σημειωθεί πως δεν είναι το πρώτο περιστατικό που έχει καταγραφεί στην πόλη του Βόλου με αντίστοιχο τρόπο, αφού προ ημερών κι άλλος επαγγελματίας δέχθηκε αντίστοιχη παραγγελία.

Η Αστυνομία σε κάθε περίπτωση εφιστά την προσοχή των πολιτών και των επαγγελματιών και συμβουλεύει τους πολίτες να καταγγέλουν κάθε περιστατικό που πέφτει στην αντίληψή τους.

Πηγή: thenewspaper.gr

Δες επίσης

Η ελληνική πρόταση για τα φετινά Όσκαρ. Τα γυρίσματα έγιναν σε χωριό της Καρδίτσας

Το πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ της Μαριάνας Οικονόμου «Oταν ο Βάγκνερ συνάντησε τις ντομάτες» επέλεξε η αρμόδια ...