Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2019
trikaladay.gr / Κόσμος / Νεκρή μία γυναίκα από τους πυροβολισμούς στην ελληνική συνοικία του Τορόντο – 13 τραυματίες στο νοσοκομείο – Σε κρίσιμη κατάσταση ένα κοριτσάκι

Νεκρή μία γυναίκα από τους πυροβολισμούς στην ελληνική συνοικία του Τορόντο – 13 τραυματίες στο νοσοκομείο – Σε κρίσιμη κατάσταση ένα κοριτσάκι

Η αστυνομία του Τορόντο ανέφερε ότι μία γυναίκα έχασε τη ζωή της από την επίθεση στην ελληνική συνοικία του Τορόντο, ενώ ένα κορίτσι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Συνολικά, 14 άτομα δέχθηκαν πυροβολισμούς από τον δράστη, ο οποίος είναι νεκρός, αλλά δυστυχώς η γυναίκα ήταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση και κατέληξε. Όλοι οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο John Aruldason, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο δήλωσε ότι η ελληνική συνοικία είχε πολύ κόσμο: «Όλα τα εστιατόρια ήταν γεμάτα. Κανείς δεν πίστευε ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε στο Τορόντο. Οι άνθρωποι αντέδρασαν πολύ αργά, δεν πίστευαν ότι συμβαίνει αυτό».»Ακούσαμε πολλούς πυροβολισμούς. Πυροβολούσε, έκανε παύση, μετά συνέχιζε να πυροβολεί. Παύση ξανά και μετά περισσότεροι πυροβολισμοί. Ίσως άκουσα 20,30 πυροβολισμούς συνολικά. Ήταν πολλοί. Απλά τρέχαμε» ανέφερε ο John Tulloch, ο οποίος έκανε βόλτα μαζί με τον αδελφό του την στιγμή της επίθεσης.

Η αστυνομία ζητά από τους κατοίκους ή περαστικούς που έχουν βίντεο από την επίθεση να επικοινωνήσουν με κάποιο αστυνομικό τμήμα.

Δες επίσης

Τραγωδία: 18χρονος έφαγε αυτό σε εστιατόριο και πέθανε(φωτο)

Ο Οουεν Κάρεϊ, ο οποίος γιόρταζε τα 18α γενέθλιά του στο κατάστημα του Λονδίνου το ...