Πέμπτη, 20 Φεβρουάριος 2020
trikaladay.gr / Άρθρα / ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΚΡΥΝΙΚΑΣ: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ… Όταν το νέο χτυπηθεί με το παλιό νικητής θα βγει ο Τζιτζικώστας

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΚΡΥΝΙΚΑΣ: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ… Όταν το νέο χτυπηθεί με το παλιό νικητής θα βγει ο Τζιτζικώστας

Στην κούρσα προς τις εκλογές πολλοί αναρωτιένται αν στα αλήθεια αυτό που έχει ανάγκη η παράταξη είναι να διαδεχθεί τον Μεϊμαράκη ο Μεϊμαράκης.
Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι πριν λίγες μέρες έγιναν εκλογές και η ΝΔ υπέστη βαριά ήττα. Ακούστηκε λοιπόν τότε η ιδέα πως για να αναγεννηθεί το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής πρέπει να τεθεί επικεφαλής ένας νέος και άφθαρτος πολιτικός.

Τότε οι παλιοί και διαφθαρμένοι αντέδρασαν ομοφώνως.

Συμφώνησαν μάλιστα ότι ο Μεϊμαράκης είναι το ιδανικό πρόσωπο για την επόμενη μέρα.
Στους κόλπους αυτούς των παλιών και διαφθαρμένων της ΝΔ υπάρχουν ήδη φωνές που ισχυρίζονται ότι η διαδικασία ανάδειξης του νέου προέδρου και η πιθανή εκλογή Τζιτζικώστα θα προκαλέσει ρήξη η οποία θα δημιουργήσει διασπαστικά φαινόμενα .
Οι λεγόμενοι «μετριοπαθείς» της παράταξης όμως έχουν αποφασίσει να σταματήσουν αυτά τα σενάρια εν τη γενέσει τους.
Ο τρόπος της αντιμετώπισης είναι αφενός η ευθεία επίθεση σε όσους υιοθετούν κάτι τέτοιο, αφετέρου η συνεχής απαξίωση των σεναρίων αυτών με το επιχείρημα ότι η ΝΔ δεν είναι ένα μικρό κόμμα αλλά ένας πολυσυλλεκτικός και ζωντανός οργανισμός που μπορεί να αφομοιώσει και διαφορετικές απόψεις και τάσεις στο εσωτερικό της.
Για τους λόγους αυτούς οι υποψήφιοι πρέπει να καταβάλουν κάθε προσπάθεια να διαφανεί ότι δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο εσωτερικό του κόμματος .

Το παλαιοκομματικό σύστημα στο παιχνίδι αυτό εμπλέκουν και τον Κώστα Καραμανλή. Και επειδή ο τελευταίος δεν μιλάει δημοσίως αποφάσισαν να σπείρουν παντού ψευδείς φήμες.
Οι ψύχραιμες φωνές του κόμματος που απέχουν από τα τραπέζια των σπουδαίων πιστεύουν ότι όλα αυτά είναι λόγια του αέρα.

Το παραμύθι ότι ο Καραμανλής υποστηρίζει Μειμαράκη δεν έπιασε, ούτε θα πιαάσει. Ο «μικρός» από τη Μακεδονία δεν πτοήθηκε . Τόλμησε βγήκε μπροστά για να πάρει την αρχηγία. Προσωπικά πίστευα πως δεν θα υπάρξει υποψηφιότητα Μεϊμαράκη. Υπήρξε και θεωρώ οτι είναι μία κίνηση απόγνωσης .

Στη ΝΔ ξέρουν πως ο Απόστολος είναι ότι καλύτερο διαθέτει η ομάδα.
Ξέρουν επίσης ότι ο άνθρωπος που έβαλε τον Απόστολο Τζιτζικώστα στην πολιτική είναι ο Κώστας Καραμανλής. Ο Τζιτζικώστας έχει κερδίσει τη μάχη της διαδοχής από τα αποδυτήρια. Τις επόμενες ημέρες θα διαβάσουμε δεκάδες άρθρα που θα του πετούν τόνους λάσπης. Είναι λογικό. Οι παλιοί και διεφθαρμένοι έχουν καλές σχέσεις με το σύστημα. Δυστυχώς για αυτούς ο κόσμος σιχάθηκε τα συστήματα και τα παιχνίδια της διαπλοκής τους.
Ο Τζιτζικώστας είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται η Νέα Δημοκρατία. Για το λόγο αυτό ο κεντροδεξιός ψηφοφόρος στο τέλος Νοεμβρίου θα φορτώσει στις πλάτες του Τζιτζικώστα την τεράστια ευθύνη της αναγέννησης της παράταξης.
Φίλοι και Υποστηρικτές της υποψηφιότητας ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ. ΜΑΚΡΥΝΙΚΑΣ
Μαθηματικός
Πρ. Νομάρχης. Γρεβενών

Δες επίσης

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-Νατάσα Παπαστάθη: Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια έντονη προσπάθεια καλλιτεχνικής και μουσικής ανόδου στην πόλη μας

Οι Τρικαλινοί αγαπούν την μουσική κάτι που αποδεικνύεται τόσο από τη γέννηση πολλών μεγάλων συνθετών ...

Αφήστε μια απάντηση