Τρίτη, 7 Απρίλιος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / «Μόνο το μπουκάλι δεν έγινε υπουργός» -Η παρέα του Τσίπρα σε ταβέρνα [εικόνα]

«Μόνο το μπουκάλι δεν έγινε υπουργός» -Η παρέα του Τσίπρα σε ταβέρνα [εικόνα]

Αλλά αυτή η παρέα είχε μια διαφορετική πορεία. Ολοι τους φίλοι κολλητοί του Αλέξη Τσίπρα, αν και ορισμένοι χωρίς ιδιαίτερες σπουδές, έγιναν τελικά υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ.

Τελευταία στην σειρά η Ελευθερία Χατζηγεωργίου, που στον τελευταίο ανασχηματισμό ανέλαβε το υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, ενώ προηγουμένως ήταν διευθύντρια στο γραφείο του Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Αλλοι αποχώρησαν νωρίς. Οπως ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης που μετά την κωλοτούμπα του Αλέξη Τσίπρα στο μνημόνιο, εγκατέλειψε την κυβέρνηση και την πολιτική. Τώρα είναι επικεφαλής της Διεθνούς Αμνηστίας. Οι περισσότεροι είναι δύσκολο να τους αναγνωρίσεις. Οπως τον Δημήτρη Τζανακόπουλο που κοιτάζει τον φακό δίπλα στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Αλλοι δεν έχουν αλλάξει καθόλου. Οπως ο Νίκος Καρανίκας που σήμερα βρίσκεται στο Μαξίμου και είναι σύμβουλος στρατηγικής ανάπτυξης. Είναι ο πρώτος στην σειρά εξ αριστερών. Δίπλα του κάποιος που δεν αναγνωρίζεται.

Νίκος Καρανίκας, Αλέξης Τσίπρας, Ελευθερία Χατζηγεωργίου σε προεκλογική περιοδείαΝίκος Καρανίκας, Αλέξης Τσίπρας, Ελευθερία Χατζηγεωργίου σε προεκλογική περιοδεία

Το «Παρατηρητήριο» ανακάλυψε την παρακάτω φωτό με τους Χατζηγεωργίου-Καρανίκα σε στιγμή μπάρμπεκιουΤο «Παρατηρητήριο» ανακάλυψε την παρακάτω φωτό με τους Χατζηγεωργίου-Καρανίκα σε στιγμή μπάρμπεκιου

Στα αριστερά του Αλέξη Τσίπρα η σύντροφός του που έχει αλλάξει πολύ και προς το καλύτερο, Περιστέρα Μπαζιάνα.

Δίπλα της είναι ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης, πρώην γγ δημοσιονομικής πολιτικής και σήμερα επικεφαλής του Γραφείου Προυπολογισμού της Βουλής. Δίπλα στον Φραγκίσκο Κουτεντάκη, σημειωμένη με τον κύκλο είναι η Ελευθερία Χατζηγεωργίου, πρώην διευθύντρια του γραφείου του Δημήτρη Τζανακόπουλου και σήμερα υφυπουργός Μακεδινίας- Θράκης. Διπλα στην κ. Χατζηγεωργίου είναι μια άλλη κοπέλα από την παρέα που μάλλον δεν είχε πολιτικές βλέψεις, ενώ δίπλα της διακρίνοται ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. Η παρέα που έγιναν όλοι η έστω σχεδόν όλοι υπουργοί και στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα.

 iefimerida.gr

Δες επίσης

Αν δεν το ζητούσε ο Μητσοτάκης θα έδιναν οι βουλευτές της Ν.Δ το 50% του μισθού τους;

Ενας μετά τον άλλον οι υπουργοί και βουλευτές της Ν.Δ στέλνουν μηνύματα στα μέσα ενημέρωσης ...