Σάββατο, 16 Ιανουάριος 2021
trikaladay.gr / Τοπικά / Μισάνοιχτα τα Τρικαλινά καταστήματα σήμερα Κυριακή

Μισάνοιχτα τα Τρικαλινά καταστήματα σήμερα Κυριακή

Τα μισά τουλάχιστον εμπορικά καταστήματα των Τρικάλων, κυρίως στους κεντρικούς πεζόδρομους και δρόμους της πόλης άνοιξαν σήμερα Κυριακή.
Όπως κατέγραψε το trikaladay εκτός από τα πολυκαταστήματα και τις γνωστές αλυσίδες στους πεζόδρομους Ασκληπιού, Βύρωνος, Απόλλωνος αλλά και σε άλλους κεντρικούς δρόμους, άνοιξαν και αρκετά εμπορικά καταστήματα Τρικαλινών εμπόρων.
Το σημερινό ωράριο λειτουργίας είναι από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.
Η κυριακάτικη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων συμπίπτει με την έναρξη των ενδιάμεσων φθινοπωρινών εκπτώσεων που θα διαρκέσουν έως την Τρίτη 10 Νοεμβρίου.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων πάντως είχε προτείνει με ανακοίνωσή του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης να μην ανοίξουν τα καταστήματα, ενώ σε απεργιακή κινητοποίηση κλήθηκαν οι εμποροϋπάλληλοι από την Ομοσπονδία Ισιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων καλεί το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου και να προσέλθει για τις αγορές του, εμπιστευόμενο τις τοπικές εμπορικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα προσφέρουν και πάλι προϊόντα ποιότητας σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.
Στο μεταξύ από την περασμένη εβδομάδα τέθηκε σε ισχύ το χειμερινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.
Το χειμερινό ωράριο διαμορφώνεται ως εξής: Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 8.50 π.μ έως τις 2 μ.μ και από τις 5.30 μ.μ έως τις 8.30 μ.μ,, Τρίτη, Π΄’εμπτη και Σάββατο από τις 8.50 π.μ έως τις 2 μ.μ

Δες επίσης

Δήμος Τρικκαίων: Σε χάρτη τα 11 σημεία με δωρεάν αλάτι για τον «Λέανδρο»

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Δήμος Τρικκαίων για τον επερχόμενο χιονιά. Ανεξαρτήτως χιονόπτωσης, οι χαμηλές ...

Αφήστε μια απάντηση