Δευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Μήνυμα του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό «Πρώτα ο Ανθρωπος» στο Δήμο Πύλης Κώστα Ούτρα

Μήνυμα του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό «Πρώτα ο Ανθρωπος» στο Δήμο Πύλης Κώστα Ούτρα

Αγαπητοί Συνδημότες-Συνδημότισσες,
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Τρίκαλα με καταγωγή από το Γαρδίκι Τρικάλων. Είμαι παντρεμένος με την Βάσω Κομπή και έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά.
Ασχολούμαι με την εκτροφή βοοειδών ελευθέρας βοσκής, με τον μεγαλύτερο όγκο του ζωικού κεφαλαίου μου να βρίσκεται στην περιοχή της «Παλιοσαμαρίνας» και των χωριών Κρηνίτσα και Παλαιόπυργος Τρικάλων.
Έχω διατελέσει Πρόεδρος της πρώην Κοινότητας Γαρδικίου, δημοτικός σύμβουλος και Αντιδήμαρχος στον πρώην Δήμο Αιθήκων και είμαι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος και Αντιδήμαρχος «Τεχνικής Υπηρεσίας, Πολεοδομίας και Τουρισμού» του Δήμου Πύλης.
Πιστεύω ότι είμαι ένας νέος άνθρωπος, αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, που γνωρίζει τον τόπο του. Η πορεία μου μέχρι τώρα έχει δείξει ότι ξέρω να αφουγκράζομαι την κοινωνία, έχω επίγνωση των προβλημάτων περιοχής μας, τα οποία και εγώ τόσο ως ενεργός πολίτης αλλά και ως επαγγελματίας έρχομαι καθημερινά αντιμέτωπος. Ταυτόχρονα όμως έχω βαθιά συναίσθηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων αυτού του υπέροχου τόπου.
Το τελευταίο διάστημα, παρόλα τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την χώρα, ως Αντιδήμαρχος Εργων αγωνίστηκα σκληρά και κατάφερα με την βοήθεια που οφείλω να αναγνωρίσω της Περιφέρειας Θεσσαλίας, να εγκριθούν έργα πάνω από δέκα εκατομμύρια (10.000.000) Ευρώ για τον Δήμο Πύλης και άλλα (5.000.000) μαζί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Επιλύθηκαν πολλά προβλήματα, ενώ για άλλα δρομολογήθηκε η λύση τους. Δεν έγιναν όλα. Έγιναν όμως πολλά. Δώστε μου την δυνατότητα να συνεχίσω με περισσότερη δύναμη για να κάνουμε ακόμη καλύτερο τον τόπο μας.
Είναι τιμή για μένα η πρόσκληση του Κώστα Μαράβα να συμπεριληφθώ και πάλι στο ψηφοδέλτιο νίκης «Πρώτα ο Άνθρωπος».
Στόχος μου είναι η υπεράσπιση ενός Δήμου Πύλης ανοικτού στους πολίτες του, όπου θα προωθηθούν πολιτικές που θα ικανοποιούν τις ανάγκες των πολιτών, θα επιλύουν άμεσα τα προβλήματά τους αλλά και θα εφαρμόζουν πολιτικές για την βιώσιμη ανάπτυξη, με σεβασμό στο περιβάλλον. Πολιτικές για τον πρωτογενή τομέα αλλά και την μεταποίηση, τον τουρισμό και τις υπηρεσίες, για ένα Δήμο Πύλης πρότυπο για όλους μας αλλά κυρίως για την νέα γενιά.
Συνδυάζοντας την γνώση και την εμπειρία με την φρεσκάδα της νεολαίας ο τόπος μας έχει ελπίδα.

Δες επίσης

Με ηλεκτρικό ποδήλατο πήγε στον Μητσοτάκη ο δήμαρχος Τρικάλων ΒΙΝΤΕΟ

Με μπλε κράνος, ίδιο με τα κράνη που έχουν και τα παιδιά του, ο Πρόεδρος ...