Πέμπτη, 4 Ιούνιος 2020
trikaladay.gr / Άρθρα / Μήνυμα του «Μαζί για τα Τρίκαλα» για την 25η Μαρτίου

Μήνυμα του «Μαζί για τα Τρίκαλα» για την 25η Μαρτίου

25η Μαρτίου σήμερα.
Ημέρα του Ευαγγελισμού , ημέρα Έναρξης της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821, με το σύνθημα “Ελευθερία ή Θάνατος” να γίνεται εθνικό σύνθημα .
Σήμερα 200 χρόνια μετά , με τις προκλήσεις να είναι όλες μπροστά μας , έχοντας διανύσει διαστήματα με πολέμους , με κακουχίες για το λαό , με πείνα και δυστυχία , με καθεστώτα που επιβουλεύονταν την θέληση και τα δικαιώματα των πολιτών, αλλά και περιόδους με ειρήνη και δημιουργικούς χρόνους που ανέστησαν μια χώρα από την αρχή , στην πιο όμορφη γωνιά του κόσμου , το μήνυμα θα πρέπει να ηχηρό, ισχυρό, συλλογικό “ Ελευθερία και Ζωή”.
Σήμερα , αν και με οξύμωρο τρόπο είμαστε μακριά ο ένας από τον άλλο , είμαστε πιο κοντά από ποτέ . Και μας ενώνει η αγάπη για τη ζωή , η σκέψη για τον συνάνθρωπό μας αλλά και η βίαιη , ίσως και ενστικτώδη ωρίμανση , μέσα από την απειλή των τελευταίων δραματικών γεγονότων παγκοσμίως.
Συνεπαρμένοι από τα σημεία των καιρών , ευελπιστούμε σε νέες απαρχές , νέα ξεκινήματα προς όφελος του λαού με την υπόσχεση να παραδώσουμε αυτή τη χώρα , ομορφότερη ,δημιουργικότερη , καλύτερη στις επόμενες γενιές.
Οι συνεργάτες μου και εγώ σας εύχομαι χρόνια πολλά , και ας μη ξεχνάμε ποτέ ότι αυτά που μας χωρίζουν είναι πολύ λιγότερα από αυτά που μας ενώνουν . Θα περάσουν όλα και αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα για την ανθρωπότητα , για τη χώρα μας , για εμάς.
Χρόνια Πολλά.
Κώστας Κρεμμύδας
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης “μαζί Για Τα Τρίκαλα”

Δες επίσης

«Εάλω η πόλις»

– 568 Χρόνια από σήμερα, την αποφράδα  Τρίτη της 29ης Μαΐου του 1453, η Πόλη ...