Παρασκευή, 10 Ιούλιος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Μια βραδιά ……στο 1ο ΓΕΛ Τρικάλων!

Μια βραδιά ……στο 1ο ΓΕΛ Τρικάλων!

Μια όμορφη βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι προσήλθαν στο 1ο ΓΕΛ Τρικάλων στις 20-12-2015. Την βραδιά είχαν οργανώσει οι μαθητές με την βοήθεια καθηγητών τους και είχε στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ μαθητών και εκπ/κών και γονέων αλλά και την ανάδειξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων των μαθητών.
Η ορχήστρα του σχολείου έπαιξε για τους παρισταμένους ελληνική μουσική με λαϊκό και ελαφρώς ρεμπέτικο ύφος. Καλλίφωνοι μαθητές και μαθήτριες τραγούδησαν τα τραγούδια, ενώ η ομάδα χορού εντυπωσίασε όταν χόρεψε χασάπικο, ζεϊμπέκικο, καρσιλαμά και χασαποσέρβικο. Οι θεατές χειροκροτώντας και σιγοτραγουδώντας έδιωξαν το άγχος των νεαρών «οργανοπαιχτών και τραγουδιστών» και συνέβαλαν έτσι στον γενικότερο ενθουσιασμό.
Την ωραία αυτή μουσικοχορευτική βραδιά πλαισίωσε και η έκθεση ( BAZAAR) αντικειμένων, χριστουγεννιάτικων και μη, που κατά βάση αποτελούσαν κατασκευές των ίδιων των παιδιών και στόχευε στην ενίσχυση της εκδρομής τους. Και επειδή το σχολείο είχε προβλέψει ότι αυτή η γιορτή θα διαρκούσε αρκετές ώρες, πρόσφερε στους επισκέπτες εδέσματα , που είτε παρασκεύασαν οι γονείς των μαθητών και τα πρόσφεραν στην γιορτή είτε προέρχονταν από ευγενικές χορηγίες καταστημάτων εστίασης της πόλης μας. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία αυτής της βραδιάς και επίσης τα καταστήματα Αρτογωνιά, Αρτοπινελιές, Κωτούζας, Διαλεκτό, Κατσίκης, Βιολάντα, Αφοί Μάγγου, Καρυώτης, Μέλισσα, Λαφαζάνης, Frankie.
Όλοι όσοι βρέθηκαν εκείνο το βράδυ στο 1ο ΓΕΛ Τρικάλων έφυγαν ενθουσιασμένοι δηλώνοντας ότι με ευχαρίστηση θα ανταποκρίνονταν και σε επόμενες προσκλήσεις του σχολείου. Ευελπιστούμε στην οργάνωση και άλλων τέτοιων εκδηλώσεων στο σχολείο μας, αλλά….η επόμενη προτεραιότητά μας είναι οι 4οι Διαλυκειακοί Ρητορικοί Αγώνες , που θα γίνουν στον χώρο του σχολείου μας στις 12 και 13 -2-2016, οπότε περιμένουμε να σας δούμε όλους εκεί, για να θαυμάσετε την ρητορική ικανότητα των νεαρών μαθητών του νομού μας.!

Δες επίσης

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Επιστρέφουμε με σπαγγέτι γουέστερν δίπλα από την πισίνα!

Πέρασαν 4 μήνες χωρίς Κινηματογραφική Λέσχη. Ο ιός δεν μας άφησε να ολοκληρώσουμε τη φετινή ...

Αφήστε μια απάντηση