Τετάρτη, 22 Ιανουάριος 2020
trikaladay.gr / Επιχειρηματικότητα / Μια γιορτή υπερπαραγωγή της ΤΥΡΑΣ στα Τρίκαλα

Μια γιορτή υπερπαραγωγή της ΤΥΡΑΣ στα Τρίκαλα

Εποχή άφησε η χθεσινή γιορτή που διοργάνωσαν στις εγκαταστάσεις της ΤΥΡΑΣ Α.Ε οι αδελφοί Τάκης και Μιχάλης Σαράντης, για τη συμπλήρωση 30 ετών από την ίδρυση και λειτουργία της γαλακτοβιομηχανίας, η οποία ξεκίνησε ως ένα απλό τυροκομείο και εξελίχθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες εξαγωγικές γαλακτοβιομηχανίες της χώρας .

Η ΤΥΡΑΣ είναι η μητρική εταιρεία του ομίλου που διαθέτει και τις γαλακτοβιομηχανίες ΟΛΥΜΠΟΣ και ΡΟΔΟΠΗ αλλά και δυο μεγάλες μονάδες στην Ρουμανία και Βουλγαρία

Ένα πραγματικό γνήσιο παραδοσιακό γλέντι με ορχήστρες, γιγαντοοθόνες και πλούσια εδέσματα που απόλαυσαν περισσότερα από 2.000 άτομα.

Οι Τάκης και Μιχάλης Σαράντης ανέβηκαν μαζί με τα παιδιά τους που όπως ειπώθηκε είναι οι συνεχιστές της εταιρείας στη σκηνή και απηύθυναν χαιρετισμό ευχαριστώντας τους προσκεκλημένους για την παρουσία τους, ενώ λίγο πριν προβλήθηκε βίντεο με φωτογραφίες από το ξεκίνημα της οικογένειας κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον αείμνηστο πατέρα τους Στέργιο και τη μητέρα τους Ζωή.

Δες επίσης

Business βίζα: Τέλος η γραφειοκρατία για ξένους που έρχονται στην Ελλάδα για επενδύσεις

Με τροπολογία που κατέθεσε στην Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης θεσμοθετείται η business ...

Αφήστε μια απάντηση