Σάββατο, 26 Σεπτέμβριος 2020
trikaladay.gr / Lifestyle / #Μένουμε_σπίτι με την Ελένη: Η Πετρουλάκη ετοίμασε πρόγραμμα εκγύμνασης στο σπίτι με σκουπόξυλα, μπουκάλια νερό, καρέκλες, πετσέτες [Βίντεο]

#Μένουμε_σπίτι με την Ελένη: Η Πετρουλάκη ετοίμασε πρόγραμμα εκγύμνασης στο σπίτι με σκουπόξυλα, μπουκάλια νερό, καρέκλες, πετσέτες [Βίντεο]

Παρουσιάζει ασκήσεις που όλοι μπορούμε να κάνουμε χωρίς εξοπλισμό για να γίνει πιο εύκολη η παραμονή στα σπίτια μας.

Αυτές τις ημέρες που όλοι μένουμε σπίτι, χωρίς εξωτερικές δραστηριότητες δεν πρέπει να παραμελούμε τη φυσική μας κατάσταση.

 Η Ελένη Πετρουλάκη, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των followers της για γυμναστική ετοίμασε ένα πρόγραμμα εκγύμνασης στο σπίτι.

Η ίδια ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο που ονόμασε «Σπίτι με την Ελένη» στο οποίο η ίδια παρουσιάζει ασκήσεις που όλοι μπορούμε να κάνουμε μέσα στο σπίτι μας χωρίς εξοπλισμό. Χρησιμοποιώντας απλά πράγματα όπως σκουπόξυλο, μπουκάλια με νερό, καρέκλες, πετσέτες κλπ.

Το πρόγραμμα εκγύμνασης στο σπίτι με την Ελένη αναλυτικά:

Γυμνάσου στο σπίτι χωρίς εξοπλισμό. Και όμως μπορείς …No equipment

Αυτες τις ασκήσεις χωρίς εξοπλισμό, μπορείς να κάνεις από την άνεση του σπιτιού σου.
Με πράγματα που έχουν όλοι στα σπίτια τους …(Σκουπόξυλο , Δυο μπουκάλια νερό η εξάδες νερού, καρέκλα η σκαμπό και δυο μικρές πετσέτες χειρός)

Παρακολούθησε το πρόγραμμα και αξιοποίησε ποιοτικά τον χρόνο σου με ασκήσεις για όλους! Τα οφέλη της γυμναστικής στην υγεία και την ψυχολογία σου είναι γνωστά. Ειδικά αυτή τη περίοδο που όλοι μας μένουμε σπίτι. Λίγα λεπτά γυμναστικής κάθε μέρα είναι αρκετά για να είσαι υγιής.

👉🏻Ένα πρόγραμμα που μπορεί να εφαρμοστεί από όλους ανεξάρτητα το επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης.

•Αρχάριοι (ένας κύκλος από ένα σετ για κάθε άσκηση)
•Μεσαίο επίπεδο (2 κύκλοι από δυο σετ για κάθε άσκηση)
•Προχωρημένοι (3 κύκλοι από 3 σετ για κάθε άσκηση)
Χρόνος προγράμματος: 40 min για προχωρημένους (Advanced), 30’ min για μεσαίο επίπεδο και 20’ για αρχάριους.

👉🏻Το πρόγραμμα έχει ως στόχο την βελτίωση φυσικής κατάστασης και καρδιοαναπνευστικού. Μυική ενδυνάμωση – Αντοχή στην δύναμη – Καύση λίπους και Μυική γράμμωση εφόσον κάνουμε παράλληλα και διατροφή.

Οι ασκησεις είναι πολυαρθρικές με συνδυαστικές κινήσεις, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα την ενεργοποίηση πολλών αρθρώσεων και την εκγύμναση πολλών μυϊκών ομάδων… Η άσκηση είναι θεραπεία. Ψυχική και σωματική. Να το θυμάστε αυτό …

Και έχουμε όλοι ανάγκη να είμαστε καλά πάνω από όλα στην υγεία μας..

Είμαι εδώ για εσάς να βοηθήσω οσο μπορώ να γίνει πιο εύκολη η παραμονή στα σπίτια μας..

Κάντε Tag φίλες – φίλους να τους παρακινήσετε… 👉🏻 Ανεβάστε στα στορυ σας μέρος από το δικό σας πρόγραμμα με τα εξής Hashtag #spitimetineleni #menoumespiti Τα καλύτερα θα τα ανεβάσω και εγώ στο προφίλ μου!

Το πρόγραμμα είναι και για άντρες!

Δείτε το βίντεο.

Δες επίσης

«Δεν είμαι πια η Σίσσυ αλλά μια δυστυχισμένη 42χρονη» Η τραγωδία της Ρόμι Σνάιντερ ως το θάνατό της στα 43 της

Ρόμι Σνάιντερ: Αφορμή για την αναφορά στην ιστορία τη ζωή της στάθηκε ένα βίντεο. Το ...