Τρίτη, 2 Ιούνιος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Μεγάλη συγκέντρωση του υποψήφιου δημάρχου Μετεώρων Θεοδ. Αλέκου στην Καλαμπάκα ΦΩΤΟ

Μεγάλη συγκέντρωση του υποψήφιου δημάρχου Μετεώρων Θεοδ. Αλέκου στην Καλαμπάκα ΦΩΤΟ

Μια λαοθάλασσα κατέκλυσε την οδό Βλαχάβα της Καλαμπάκας το βράδυ του Σαββάτου από το ύψος του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Μετεώρων Θοδωρή Αλέκου μέχρι την πλατεία Δημαρχείου δίνοντας δυναμικό παρόν και ώθηση προς τη νίκη στα εγκαίνια αυτού και του του συνδυασμού «Νέο ξεκίνημα – Ανεξάρτητος Δήμος».
Σε κλίμα αισιοδοξίας και με αέρα νίκης όπως είπε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου προχωρούμε για την εκλογική μάχη της 26ης Μαΐου υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως είμαστε με την αποψινή δυναμική σας παρουσία ένα βήμα πριν το Δημαρχείο αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων και τις επευφημίες τους.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφερόμενος στα άτομα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο είπε πως είναι ικανά και έτοιμα να προσφέρουν για το καλό του τόπου που όλοι επιθυμούμε κι ενώ κάποιοι τρέχουν καταϊδρωμένοι να συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο εγώ το έχω έτοιμο να το καταθέσω στο πρωτοδικείο. Διαβεβαίωσε μεταξύ άλλων ότι θα είναι κοντά στον δημότη με έργα ουσίας και κοινωνικό πρόσωπο επισημαίνοντας πως είναι ώρα για δράση και να βαδίσουμε μαζί για τη νίκη. Εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά για την μεγάλη τους ανταπόκριση λέγοντας πως…αν αύριο με τη βοήθεια του Θεού και τη βούληση τη δική σας εκλεγώ, θα έχετε έναν Δήμαρχο που θα σας χαιρετάει, θα σας αγαπάει, θα σας ακούει και θα σας σέβεται σημείωσε καταλήγοντας ο κ. Αλέκος καλώντας όλους να δώσουν τη μάχη μέχρι την τελική νίκη.
Σημειώνεται πως αμέσως μετά έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων του γενικού ψηφοδελτίου αλλά και εκείνων της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπάκας εν μέσω χειροκροτημάτων από το κοινό.

Δες επίσης

Ανοίγουν όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου  Τρικκαίων για (σχεδόν) όλους

Με άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Τρικκαίων σηματοδοτείται η επιστροφή στην αθλητική κανονικότητα και ...