Δευτέρα, 6 Απρίλιος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Μεγάλη διάκριση Σχολής Χορού από τα Τρίκαλα σε Διεθνή Διαγωνισμό ΦΩΤΟ

Μεγάλη διάκριση Σχολής Χορού από τα Τρίκαλα σε Διεθνή Διαγωνισμό ΦΩΤΟ

Η σχολή χορού Dancespace της Μαρίας Γαδετσάκη θα ήθελε να ευχαριστήσει τους μαθητές της σχολής για τη συμμετοχή τους στον Διεθνή Διαγωνισμό Χορού «LivornoinDanza» ο οποίος διεξήχθη στο Λιβόρνο της Ιταλίας. Η σχολή χορού συμμετέχει για τρίτη συνεχή φορά στο συγκεκριμένο διαγωνισμό δίνοντας τη μοναδική ευκαιρία στους μαθητές της να γνωρίσουν και να αναμετρηθούν με χορευτές από άλλες χώρες, να παρακολουθήσουν κοινά μαθήματα καθώς και να αλληλεπιδράσουν μαζί τους έχοντας ως μοναδικό μέσο επικοινωνίας τους τον χορό.

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη της πορεία η σχολή χορού της Μαρίας Γαδετσάκη με την χορογραφία «Saragevo», την οποία εκτέλεσαν οι μαθήτριες Κωστοπούλου Ευαγγελία-Μαρία και Θωμαΐδη Ελπίδα-Μαρία, κατάφερε να αποσπάσει το Δεύτερο Βραβείο. Επίσης, η μαθήτρια Στάθη Κωνσταντίνα κέρδισε μια υποτροφία γιαένα τριετές πρόγραμμα σπουδών στην DAF,DanceArtsFaculty, Σχολή Χορού στη Ρώμη.

Πολλές οι επιτυχίες, πολλά τα συναισθήματα, μεγάλη η περηφάνια τόσο των γονέων και της καθηγήτριάς τους όσο των συμμαθητών τους και τον υπολοίπων Τρικαλινών . Είναι πολύ σημαντικό στις δύσκολες αυτές μέρες που διανύουμε η ανάγκη των παιδιών αυτών να εκφράσουν τα συναισθήματα τουςκαι τα όνειρά τους μέσα από τον χορό να αποφέρει τόσο μεγάλες διακρίσεις!!
Πολλά συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά σε όλα τα παιδιά, τόσο για όλα αυτά που κέρδισαν, όσο και για όλα αυτά που ονειρεύτηκαν και τόλμησαν να κάνουν!

Δες επίσης

Εκαναν …φτερά οι κότες και το αρνί Τρικαλινής!

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί μια Τρικαλινή στον Πύργο Τρικάλων. Οπως είπε στο ...

Αφήστε μια απάντηση