Πέμπτη, 4 Ιούνιος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Με τον Αλέξη Τσίπρα στο Πολυτεχνείο δυο Τρικαλινοί βουλευτές

Με τον Αλέξη Τσίπρα στο Πολυτεχνείο δυο Τρικαλινοί βουλευτές

Δίπλα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη διάρκεια κατάθεσης στεφανιού στο Πολυτεχνείο στην Αθήνα εθεάθη σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Χρ. Σιμορέλης.
Στις φωτό που απέστειλε στο trikaladay το πολιτικό του γραφείο του κ. Σιμορέλη εικονίζεται και ο επίσης Τρικαλινός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος.
Παραθέτουμε το δελτίο Τύπου του πολιτικού γραφείου του Χρ. Σιμορέλη «Στεφάνι στο Πολυτεχνείο κατέθεσαν σήμερα το πρωί οι Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μαζί ήταν μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, των Οργανώσεων Μελών και της Νεολαίας. Στην πορεία εισόδου προς το ιστορικό κτίριο βρισκόταν και ο Χρήστος Σιμορέλης, δίπλα στο Πρόεδρο του κόμματος και πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, το πρόεδρο της Βουλής Νίκος Βούτση και το Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Πάνο Ρήγα. Στη συνέχεια, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης και την απόδοση τιμής στους αγωνιστές και τις αγωνίστριες του Πολυτεχνείου, η πορεία της κοινοβουλευτικής ομάδας κατευθύνθηκε προς τη Βουλή. Στην ειδική ολομέλεια με θέμα τη 42η επέτειο του Πολυτεχνείου, ο Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στη Βουλή, είπε: «Ο πόθος για ειρήνη και κοινωνική δικαιοσύνη μπορεί να γίνει ισχυρότερος από την καταστολή και το φόβο του θανάτου. Να απομονώσουμε τις ακροδεξιές φωνές στην Ευρώπη και τη χώρα και να υψώσουμε την αξία της αλληλεγγύης. Το σύνθημα του Πολυτεχνείου παραμένει για όλους μας επίκαιρο και αποτελεί στοίχημα που η κυβέρνηση αυτή θέλει να κερδίσει και θα κερδίσει. Αποτελεί διεκδίκηση για τους αγώνες της νέας γενιάς για την εμβάθυνση της Δημοκρατίας και το τέλος της κοινωνικής αδικίας».

Δες επίσης

Παρέμβαση Σκρέκα στον Κικίλια για τα αιτήματα του Οδοντιατρικού Συλλόγου και την πρόσληψη γιατρών στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Σε παρέμβαση προς τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, προχώρησε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ...

Αφήστε μια απάντηση