Δευτέρα, 13 Ιούλιος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Με παλμό και συνθήματα η συγκέντρωση του ΟΧΙ στα Τρίκαλα ΦΩΤΟ

Με παλμό και συνθήματα η συγκέντρωση του ΟΧΙ στα Τρίκαλα ΦΩΤΟ

Με αρκετή συμμετοχή πολιτών πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στα Τρίκαλα η συγκέντρωση υπέρ του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

Η συγκέντρωση έγινε στην πλατεία Ρ΄. Φεραίου στην οποία δεν παρέστη τελικά λόγω προσωπικού προβλήματος ο υπουργός Υγείας Παν. Κουρουμπλής.

Χαιρετισμούς και ομιλίες έγιναν από τους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη Σάκης Παπαδόπουλο και Χρ. Σιμορέλη, τον πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝ.ΕΛ Χρόνη Αγορίτσα, τον γραμματέα της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Νταούλα και τον επικεφαλής του «Φυσάει Κόντρα» Δημ. Παπαθανασίου.

Ολοι τους κάλεσαν τους Τρικαλινούς να πουν ένα μεγάλο Όχι στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

«Να τους σταματήσουμε με το ΟΧΙ της αξιοπρέπειας-της δημοκρατίας- της ΖΩΗΣ» ένα από τα συνθήματα της συγκέντρωσης.

Όπως αναφέρονταν στην πρόσκληση της συγκέντρωσης «Εκπρόσωποι των δανειστών με τη βοήθεια των πρόθυμων εντός της χώρας επενδύουν στο φόβο και στην καταστροφή. Αξιωματούχοι της Ε.Ε. προχωρούν σε δηλώσεις κάνοντας τον μπαμπούλα στον ελληνικό λαό. Στόχος τους είναι η αποσταθεροποίηση και να μην εκφράσει ο ελληνικός λαός, σε καθεστώς ηρεμίας, το ισχυρό ΟΧΙ στα μνημόνια και τη λιτότητα.
Την Κυριακή 5 Ιουλίου ο ελληνικός λαός αποφασισμένα και περήφανα θα δηλώσει το ΟΧΙ της αξιοπρέπειας- της δημοκρατίας- της ΖΩΗΣ»!

Δες επίσης

Εικόνες από την χασισοφυτεία που εντόπισε το τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων. Δυο συλλήψεις

 Με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «FLEX» εντοπίστηκαν σε οικία και σε ποιμνιοστάσιο ...

Αφήστε μια απάντηση