Σάββατο, 30 Μάιος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Με γλυκιά γεύση έκλεισε η ποδηλατική χρονιά για τον ΠΑΣ Ασκληπιό Τρικάλων

Με γλυκιά γεύση έκλεισε η ποδηλατική χρονιά για τον ΠΑΣ Ασκληπιό Τρικάλων

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η ποδηλατική χρονιά για τον ΠΑΣ Ασκληπιό Τρικάλων! Γλυκιά γεύση είχε το κλείσιμο της αγωνιστικής σεζόν 2015 για τους μικρούς αθλητές του ΠΑΣ Ασκληπιού στο Μεζούρλο της Λάρισας την Κυριακή 15-11 2015 στον αγώνα Mountain Bike που διοργανώθηκε από τον ΠΑΣ Πηνειό σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων. Οι ανοιξιάτικες συνθήκες, το όμορφο περιβάλλον και η ανεβασμένη διάθεση οδήγησαν τον ΜΕΛΛΙΟ Λεωνίδα στην πρώτη θέση στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα ενώ ο αδερφός του Παντελής Μέλλιος κατέκτησε την τέταρτη θέση στην κατηγορία Μίνι Μικρά.Το ραντεβού ανανεώνεται για τον Φεβρουάριο του 2016 και ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές καλή ξεκούραση και καλή δύναμη στην προετοιμασία τους ενόψει των ερχόμενων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές του συλλόγου και αθλητές με μεγάλες διακρίσεις Αποστόλη Μπούγλα και Γιώργο Μπούγλα για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Η δουλειά που γίνεται από τους προπονητές είναι εξαιρετική , έτσι όποιος θέλει να ασχοληθεί με το άθλημα της ποδηλασίας μπορεί να επικοινωνήσει :

Για πληροφορίες : Απόστολος 6972835450

Γεώργιος 6978944897

Facebook: pas asklipios

Δες επίσης

Στις συνεδριάσεις της Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος ο Θ. Λιούτας για τις νέες προκλήσεις λόγω Κορωνοϊού

Την περασμένη Πέμπτη η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος έλαβε χώρα σε δυο συνεδριάσεις με θέματα, ...

Αφήστε μια απάντηση