Κυριακή, 20 Οκτώβριος 2019
trikaladay.gr / Τοπικά / Με απουσίες και χωρίς «λευκό καπνό» η σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων

Με απουσίες και χωρίς «λευκό καπνό» η σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων

Σε πλήρες αδιέξοδο οδηγείται το θέμα της εκλογής προεδρείου της νέας διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikaladay σήμερα στις 6 το απόγευμα συγκλήθηκε σε δεύτερη κατά σειρά συνεδρίαση το 13μελές Δ.Σ με μοναδικό θέμα τη συγκρότηση του προεδρείου με την εκλογή προέδρου, γεν. γραμματέα, αντιπροέδρου και ταμία.

Ωστόσο στη συνεδρίαση δεν προσήλθαν οι 5 διοικητικοί σύμβουλοι της Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Κίνησης Εργαζομένων (ΑΣΚΕ) με αποτέλεσμα η συνεδρίαση να αναβληθεί καθώς δεν υπήρξε η προβλεπόμενη από το καταστατικό απαρτία.

Η ΔΑΚΕ που διαθέτει 6 έδρες, όπως είπε στο trikaladay ο πλειοψηφών σύμβουλος Γ. Κόσσυφας, προτείνει αντιπροσωπευτικό αναλογικό προεδρείο.

Η ΑΣΚΕ από την πλευρά της τονίζει, μέσω στελεχών της, δεν υπάρχει πεδίο συνεννόησης και συνεργασίας με τη ΔΑΚΕ, διαφωνώντας ανοιχτά στο πρόσωπο του προέδρου, καθώς η ΔΑΚΕ προκρίνει για τη θέση τον κ. Οικονόμου.

Τέλος η ΔΑΣ που διαθέτει 2 έδρες αποδέχεται αναλογικό προεδρείο με την προϋπόθεση ότι θα συμμετέχουν σ΄ αυτό και οι τρεις παρατάξεις.

Όπως είχε γράψει ήδη το trikaladay, όλα δείχνουν ότι δεν θα υπάρξει λύση ούτε και στην τρίτη συνεδρίαση που θα γίνει προσεχώς και το πιο πιθανόν είναι να γίνουν εκ νέου εκλογές.

Δες επίσης

Ανήλικος έκλεψε το φορτηγό 37χρονου Τρικαλινού!

Συνελήφθη χθες (15-10-2019) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Τρικάλων, ένας 17χρονος, ...

Αφήστε μια απάντηση