Τρίτη, 26 Μάρτιος 2019
trikaladay.gr / Lifestyle / MasterChef: Απίστευτο περιστατικό με τον Τζώρτζη σε εκκλησία! Διέκοψαν τη λειτουργία…

MasterChef: Απίστευτο περιστατικό με τον Τζώρτζη σε εκκλησία! Διέκοψαν τη λειτουργία…

«Η Γωγώ αν προσπαθήσει πάρα πολύ και αλλάξει τη στάση της σε κάποια πράγματα, πιστεύω ότι, ναι, μπορεί να καταφέρει να γίνει μια μέτρια μαγείρισσα».
Ο Τζώρτζης Παπανικολάου είναι το πρόσωπο του MasterChef που έχει συζητηθεί περισσότερο από κάθε άλλον παίκτη, και όχι άδικα. Μόνο την κόντρα του με τη Γωγώ Κωστάκη να υπολογίσεις, αντιλαμβάνεσαι τους λόγους που έχει βρεθεί στο επίκεντρο σκληρών σχολίων. Ο ίδιος μίλησε στο Dot για το πόσο τον τρόμαξαν κάποια μηνύματα όταν βγήκε από το παιχνίδι. Ωστόσο, το πιο ακραίο περιστατικό που του έχει συμβεί είναι κάτι άλλο…

«Ήταν το πιο ακραίο που δεν περίμενα ποτέ. Πάω στην εκκλησία, κάθομαι με κατάνυξη κι εκείνη τη στιγμή σταματούν όλα, βγαίνει ο παπάς και λέει: «Έχουμε τον Τζώρτζη»! Γυρίζει όλος ο κόσμος που ήταν μέσα και με κοιτάει», εξομολογήθηκε ο Τζώρτζης Παπανικολαόυ και μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Από το «μενού» δεν θα μπορούσε να λείπει, βέβαια, και η Γωγώ Κωστάκη: «Ποια είναι η Γωγώ; Αν προσπαθήσει πάρα πολύ και αλλάξει τη στάση της σε κάποια πράγματα, πιστεύω ότι, ναι, μπορεί να καταφέρει να γίνει μια μέτρια μαγείρισσα. Θα της μαγείρευα τα σαλιγκάρια που σιχαίνομαι».

Zappit

Δες επίσης

Survivor: Χαμός με τον Τούρκο που αρνείται να μιλήσει στους Έλληνες! Άφωνος ο Τανιμανίδης!

 Απίστευτο σκηνικό συνέβη στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, όταν Τούρκος παίκτης αρνήθηκε να μιλήσει ...