Τρίτη, 14 Ιούλιος 2020
trikaladay.gr / Επιχειρηματικότητα / Μαρινόπουλος: Κατεβάζουν ταμπέλα 142 σούπερ μάρκετ

Μαρινόπουλος: Κατεβάζουν ταμπέλα 142 σούπερ μάρκετ

Μετά τον γάμο με τον Σκλαβενίτη ανακοινώθηκε το συναινετικό διαζύγιο με τον όμιλο Καρυπίδη. Ποιές αλλαγές έρχονται
Ξεκαθαρίζει το τοπίο στο μέτωπο του ομίλου Μαρινόπουλο με γοργούς ρυθμούς καθώς το απόγευμα του Σαββάτου με Δελτίο Τύπου της μίας γραμμής η Μαρινόπουλος ανακοίνωσε ότι: » Οι εταιρείες Μαρινόπουλος ΑΕ και Αφοί. Καρυπιδη ΑΕΕΕ ανακοινώνουν την από κοινού απόφαση τους για λύση της μεταξύ τους σύμβασης δικαιόχρησης» (σ.σ. franchise).

Πρόκειται για μία συμφωνία η οποία ουσιαστικά δεν έκλεισε ούτε δύο χρόνια – είχε υπογραφεί τον Μάρτιο του 2014 και αφορούσε τα καταστήματα της αλυσίδας Αρβανιτίδης που είχε εξαγοράσει η Karipidis Bros – συμφερόντων του σημερινού προέδρου του Άρη, και τα οποία είχαν μπει κάτω από το σήμα της Carrefour Μαρινόπουλος. Η τελευταία είχε αναλάβει και την τροφοδοσία τους με αποτέλεσμα να παρουσίαζουν προβλήματα με ελλείψεις προϊόντων.

Πρόκειται για 142 καταστήματα κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα (Νομός Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Ημαθίας τα περισσότερα) και σύμφωνα με πληροφορίες του news247 αναμένεται να ανακοινωθεί από την πλευρά Καριπίδη η νέα συνεργασία με άλλον όμιλο του λιανεμπορίου η οποία θα βάλει υπό την σκέπη του το δίκτυο. Υπενθυμίζεται ότι η ανακοίνωση αυτή έρχεται ένα 24ώρο μετά από την ανακοίνωση της συμφωνίας για σύσταση κοινής εταιρείας, από την Μαρινόπουλος και την Σκλαβενίτης , η οποία θα εκμεταλλεύεται τα υπερμάρκετ της πρώτης.
news247

Δες επίσης

Κορονοϊός: Ετοιμάζεται νέο πακέτο στήριξης για εργαζομένους – επιχειρήσεις – Τι θα περιλαμβάνει

Εντός Ιουλίου θα ανακοινώσει η κυβέρνηση το νέο πακέτο στήριξης των εργαζομένων και των επιχειρήσεων προκειμένου να ...

Αφήστε μια απάντηση