Τρίτη, 4 Αύγουστος 2020
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Λάρισα: Άφαντοι οι 33 από τους 38 υπαλλήλους σε δημόσια υπηρεσία!

Λάρισα: Άφαντοι οι 33 από τους 38 υπαλλήλους σε δημόσια υπηρεσία!

Εντύπωση προκαλεί η είδηση ότι σε τμήμα δημόσιας υπηρεσίας στη Λάρισα, στο οποίο υπηρετούν 38 υπάλληλοι, απουσίαζαν οι 33, όπως διαπιστώθηκε, όταν υπήρξε απροειδοποίητη επίσκεψη της προϊστάμενης αρχής.

Ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση, ωστόσο, προκαλούν οι δικαιολογίες, που μάλιστα διατυπώθηκαν σε επίσημο έγγραφο, της επικεφαλής του τμήματος, προκειμένου να δικαιολογήσει την απουσία δεκάδων συναδέλφων της από τον χώρο της δουλειάς τους.

«Στους χώρους του τμήματος παρευρίσκονταν εκτός από εμένα 4 άλλοι συνάδελφοι» αναφέρει στο έγγραφο.

Και συνεχίζει: «Από τα υπόλοιπα 20 άτομα: 2 άτομα αποχώρησαν στις 14:00 λόγω μειωμένου ωραρίου, 4 άτομα αποχώρησαν στις 13:00 με δίωρη άδεια, 2 άτομα αποχώρησαν στις 14:00 με μονόωρη άδεια, 1 άτομο βρισκόταν σε παρακείμενο χώρο ανάπαυσης, 1 άτομο βρισκόταν στο Α.Τ.Μ. της Τράπεζας, 1 άτομο αποχώρησε στις 14:15 με ολιγόωρη άδεια, 1 άτομο αποχώρησε στις 14:35».

Αναφέρεται, επίσης: «αναφορικά με τα λοιπά 8 άτομα, είχαν αναχωρήσει στο πλαίσιο της διευκόλυνσής τους για ενημέρωση σε εργασιακά θέματα και προκειμένου να συναντηθούν με μέλη του Σωματείου…».

Και το έγγραφο καταλήγει:

«Σας διαβεβαιώνω πως σε καμία περίπτωση δεν διαταράσσονταν η εύρυθμη λειτουργία του τμήματος. Στη διάθεσή σας για περαιτέρω εξηγήσεις».

nooz/Με πληροφορίες από Εφημερίδα «Ελευθερία»

* Φωτογραφία αρχείου

Δες επίσης

Λάρισα: Ο σταρ της βιντεοκασέτας που τα παράτησε όλα και ζει σήμερα στον Αμπελώνα (φωτο)

 «Άγριες πλάκες στα θρανία», «Γρανίτα από μελάνι», «Ο Νταβατζής με τα ριγέ», «Φαντάροι για κλάματα», ...