Κυριακή, 16 Ιούνιος 2019
trikaladay.gr / Ελλάδα / Λαμία: Εκβίαζε τη Γαλλίδα – Την είχε σαν «σκλάβα του σεξ», την έδεσε και τη βίαζε

Λαμία: Εκβίαζε τη Γαλλίδα – Την είχε σαν «σκλάβα του σεξ», την έδεσε και τη βίαζε

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως γύρω από την υπόθεση αρπαγής της 40χρονης Γαλλίδας από τον 34χρονο δεσμώτη της στη Λαμία. Ανατριχιαστικές περιγραφές από όσα έζησαν στα χέρια του νεαρού άνδρα, φέρεται να έχουν καταθέσει στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας, τόσο η 40χρονη για την οποία είχε δώσει σήμα η Interpol και οδήγησε στη σύλληψή του, όσο κι άλλες δύο Λαμιώτισσες, οι οποίες έτυχαν ανάλογης μεταχείρισης από τον κατηγορούμενο.

Τα τελευταία στοιχεία έρχονται να ανατρέψουν τους ισχυρισμούς του 34χρονου ότι η υπόθεση με τη Γαλλίδα ήταν ένα απλό ερωτικό παιχνίδι, που εξελίχθηκε ίσως πιο άγρια στο ποιος θα είναι ο κυρίαρχος.

Γεγονός είναι ότι μεταξύ ενηλίκων μπορεί να υπάρχει επιλογή γύρω από τις προτιμήσεις πάνω στο σεξ, ωστόσο σε κάθε περίπτωση πρέπει να υπάρχει συναίνεση και από τις δύο πλευρές. Στην περίπτωση του 34χρονου, οι επιλογές φαίνεται ότι ήταν δικές του και τις επέβαλε με κάθε τρόπο στις γυναίκες που έμπλεκαν μαζί του.

Νέες καταθέσεις
Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας κάνουν λόγο για δύο ακόμη γυναίκες που κατέθεσαν τις τραυματικές εμπειρίες που έζησαν κοντά στον 34χρονο και κάνουν ακόμη πιο αληθοφανή την εκδοχή που έδωσε στους αστυνομικούς η 40χρονη. Η τελευταία κατέθεσε ότι από την Τετάρτη που έφθασε στη Λαμία μέχρι και το Σάββατο που εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, αντιμετώπισε την απίστευτη βιαιότητα του άνδρα, ο οποίος ήθελε να την μετατρέψει σε σκλάβα.

Η εκδοχή τα όσα λέει η 40χρονη να έχουν τις ρίζες τους στη ζήλια αφού ο 34χρονος στο διάστημα που είχαν χωρίσει είχε συνάψει σχέση με τη νεαρή 24χρονη – που επίσης έχει συλληφθεί – δε στέκει πλέον, καθώς οι μαρτυρίες που προστέθηκαν αποκαλύπτουν ότι η συμπεριφορά του ήταν παρόμοια και σε τουλάχιστον δύο ακόμη γυναίκες.

Η μία μάλιστα φέρεται να εκβιαζόταν κιόλας από τον κατηγορούμενο για 12 σχεδόν χρόνια. Την απειλούσε εκτός των άλλων και για διαπόμπευση και είχε καταφέρει να την έχει σαν «παιχνίδι» για πάνω από μία δεκαετία.

Η άλλη η γυναίκα που φέρεται να έμπλεξε με τον 34χρονο λίγο μετά τα 18 της, έχει καταθέσει βιασμό, καθώς από την πρώτη στιγμή δεν της άρεσε η συμπεριφορά του και όταν προσπάθησε να τον απομακρύνει εκείνος την έδεσε και τη βίασε.

Ο φόβος σε όλες αυτές τις περιπτώσεις φαίνεται ότι ήταν το συναίσθημα που όχι μόνο δεν τις επέτρεπε να τον απομακρύνουν από τη ζωή τους, αλλά και να μην τον καταγγέλλουν στην αστυνομία. Άλλωστε οι γυναίκες θα καλούνταν να αποδείξουν ότι όλα έγιναν χωρίς τη θέλησή τους, έχοντας ως μόνο «όπλο» τον λόγο τους έναντι του λόγου του κατηγορουμένου και γνωρίζοντας ότι από την κατάθεσή τους θα δημοσιοποιηθούν στοιχεία που θα τις…ακολουθούσαν στο κλειστό περιβάλλον της Λαμίας.

Ως προς την 24χρονη σύντροφο του κατηγορουμένου, η οποία συνελήφθη για υπόθαλψη εγκληματία, το παρελθόν αλλά και ο χαρακτήρας της δεν επιτρέπει σκέψεις ότι συναίνεσε σε τέτοια ακραία παιχνίδια με τη θέλησή της. Κι αν ακόμη αυτή τη στιγμή παρουσιάζει τα γεγονότα σαν όλα να γινόντουσαν σχεδόν φυσιολογικά, η εικόνα της μαρτυρεί ένα κορίτσι φοβισμένο που όταν έχασε τους δικούς της, βρήκε ως μοναδικό στήριγμα τον 34χρονο.

Σε αυτή τη φάση η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης με τον 34χρονο και την 24χρονη να ξαναπερνούν το κατώφλι των Δικαστηρίων Λαμίας σήμερα το πρωί της Τρίτης μετά τη διήμερη προθεσμία που πήραν για να ετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Σαφώς η θέση τους είναι πιο δύσκολη μετά τις νέες αποκαλύψεις, ωστόσο υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη, με τους αστυνομικούς να περιμένουν να «μιλήσουν» και το κινητό με τον υπολογιστή του 34χρονου. Άλλωστε μέσω υπολογιστή έγινε η γνωριμία με την 40χρονη Γαλλίδα και μέσω της νέας τεχνολογίας ερχόταν πιο κοντά με τα υποψήφια θύματά του.

Λαμία: Εκβίαζε τη Γαλλίδα – Την είχε σαν
LAMIAREPORT.GR
Λαμία: Εκβίαζε τη Γαλλίδα – Την είχε σαν
LAMIAREPORT.GR
Λαμία: Εκβίαζε τη Γαλλίδα – Την είχε σαν
LAMIAREPORT.GR
Πηγή:
Lamiareport.gr

Δες επίσης

O «ποντικός» ήταν… η γυναίκα του – Του έκλεψε 30.000 ευρώ μέσα από το σπίτι

Από άλλον τον περίμενε, από τη γυναίκα του το βρήκε… Μία ασύλληπτη ιστορία εξιχνίασε η ...