Τρίτη, 12 Νοέμβριος 2019
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην κοιλάδα των Τεμπών λόγω εργασιών συντήρησης μέτρων βραχοπροστασίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην κοιλάδα των Τεμπών λόγω εργασιών συντήρησης μέτρων βραχοπροστασίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην κοιλάδα των Τεμπών με πλήρη αποκλεισμό της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού-Λεπτοκαρυάς, από τον κόμβο Αμπελακίων έως τον κόμβο Ομολίου, την Τετάρτη και Πέμπτη 5 και 6 Ιουνίου κατά τις ώρες 07:00′ έως 20:00′, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης μέτρων βραχοπροστασίας αποφάσισε η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Αστυνομική διεύθυνση Λάρισας αποφασίζει την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο τμήμα της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού-Λετττοκαρυάς, από τον κόμβο Αμπελακίων έως τον κόμβο Ομολίου, για αύριο Τετάρτη 05 Ιουνίου 2019 και την Πέμπτη 06 Ιουνίου 2019, κατά τις ώρες 07:00′ έως 20:00′ ή μέχρι το πέρας των εργασιών.

β. Κατά τη διάρκεια του ολικού αποκλεισμού, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από τον Αυτοκινητόδρομο (νέο τμήμα Αυτοκινητοδρόμου στην περιοχή των σηράγγων).

γ. Εναλλακτικά, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, κατά την οποία απαιτηθεί ο αποκλεισμός μέρους ή του συνόλου των σηράγγων Τ1- Τ2-Τ3, η κυκλοφορία δύναται να εξυπηρετηθεί και από τις παρακάτω εναλλακτικές διαδρομές:

Την ανατολική (παραλιακή), μέσω Λάρισας-Αγιάς-Αγιοκάμπου-Ομολίου-ΠΑΘ.Ε.
Την Κεντρική, μέσω Π.Α.Θ.Ε. – Γυρτώνης – Τυρνάβου – Ελασσόνας – Αγίου Δημητρίου- Κατερίνης ή Π.Α.Θ.Ε. – Γ υρτώνης – Τυρνάβου – Ελασσόνας – Κοζάνης – Εγνατίας και
Τη Δυτική, μέσω Λάρισας-Τρικάλων-Καλαμπάκας-Παναγίας-Εγνατίας.

Δες επίσης

Τη δημιουργία ανοιχτών δομών φιλοξενίας προσφύγων στη Θεσσαλία περιλαμβάνει το σχέδιο της κυβέρνησης 

Σε πλήρη εφαρµογή τίθεται το σχέδιο της κυβέρνησης για την αποσυµφόρηση των «κόκκινων» από τον ...