Τρίτη, 25 Φεβρουάριος 2020
trikaladay.gr / Άρθρα / Κώστας Σκρέκας: Δυνατά για τα Τρίκαλα, Μπροστά για την Ελλάδα

Κώστας Σκρέκας: Δυνατά για τα Τρίκαλα, Μπροστά για την Ελλάδα

Η ισχυρή υποψηφιότητα για τα Τρίκαλα ακούει στο όνομα Κώστας Σκρέκας. Με σύνθημα «Πάμε μαζί. Δυνατά για τα Τρίκαλα. Μπροστά για την Ελλάδα» μπαίνει στην προεκλογική περίοδο ο Βουλευτής της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός.
Ήδη κυκλοφορεί το νέο του φυλλάδιο μέσα από το οποίο γίνεται αναφορά σε όσα πέτυχε τα προηγούμενα χρόνια και στους στόχους που βάζει για το μέλλον.
Γίνεται ιδιαίτερα μνεία στα σημαντικά έργα που προώθησε το διάστημα που διετέλεσε Υπουργός Ανάπτυξης και θέτει τις προτεραιότητες για νέες επενδύσεις στην Π.Ε. Τρικάλων, ολοκλήρωση των έργων υποδομής και στρατηγική στήριξης των επιχειρηματιών, των αγροτών και των κτηνοτρόφων, μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματα.
Ο κ. Κώστας Σκρέκας καλεί σε κοινή πορεία όλους τους Τρικαλινούς και τις Τρικαλινές, με σύνθημα «Δυνατά για τα Τρίκαλα. Μπροστά για την Ελλάδα» και ζητάει ισχυρή στήριξη για να τους εκπροσωπήσει στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Δες επίσης

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-Νατάσα Παπαστάθη: Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια έντονη προσπάθεια καλλιτεχνικής και μουσικής ανόδου στην πόλη μας

Οι Τρικαλινοί αγαπούν την μουσική κάτι που αποδεικνύεται τόσο από τη γέννηση πολλών μεγάλων συνθετών ...