Τρίτη, 25 Φεβρουάριος 2020
trikaladay.gr / Lifestyle / Κώστας Πρέκας: Παντρεύεται για πρώτη φορά στα 78 του χρόνια – Ποια είναι η μέλλουσα σύζυγός του

Κώστας Πρέκας: Παντρεύεται για πρώτη φορά στα 78 του χρόνια – Ποια είναι η μέλλουσα σύζυγός του

Κώστας Πρέκας πρώτη φορά γαμπρός.

Σύμφωνα δημοσίευμα, η εκλεκτή της καρδιάς του ακούει στο όνομα Μαίρη Βιντιάδου για την οποία ο ηθοποιός λέει για πρώτη φορά δημοσίως ότι είναι ηγυναίκα που λάτρεψε όσο καμιά άλλη γι’αυτό και θέλησε να την κάνει παντοτινά δική του.

Κώστας Πρέκας – Μαίρη Βιντιάδου: Η γνωριμία τους.

κωστας πρεκας

Γνωρίστηκαν πριν από μερικούς μήνες, όταν εκείνη ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις του θεάτρου του ηθοποιού στον Πειραιά. Με την πάροδο του χρόνου άρχισαν να έρχονται πιο κοντά, και να μοιράζονται στιγμές και εκτός δουλειάς, όπως βόλτες σε ταβερνάκια μαζί με φίλους τους.

Η Μαίρη Βιντιάδου ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που έσπευσαν στο πλευρό του, όταν νοσηλεύτηκε πριν από μερικούς μήνες στο νοσοκομείο, ενώ παρέμεινε και στο πλάι του όταν στο πλάι του υποβλήθηκε σε επέμβαση διπλού μπάι πας στην καρδιά του.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από το περιβάλλον τους, όταν ο Κώστας Πρέκας έμαθε ότι θα χειρουργηθεί, πήρε τη μεγάλη απόφαση να της κάνει την πρόταση γάμου, η οποία ήταν άκρως ρομαντική.

Εκείνη, φανερά συγκινημένη από την πρόταση γάμου, δεν του είχε δώσει την τελική απάντηση, υποσχόμενη ότι θα του ανακοινώσει το «ναι» ή το «όχι» όταν τελειώσει το χειρουργείο του και πάνε όλα καλά.

Να όμως που πήγαν όλα καλά είπε το ναι και θα χορέψει μαζί του τον χορό του Ησαΐα.

Κώστας Πρέκας: Τι δήλωσε για την Μαίρη Βιντιάδου.

«Ο πρώτος γάμος που θα κάνω θα είναι με τη Μαίρη. Τη γυναίκα που λάτρεψα και είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μου έδωσε την ευτυχία. Δεν έχω ξανανιώσει τέτοια ευτυχία. Μου έχει σταθεί όσο καμιά άλλη γυναίκα. Είμαι πλέον ένα ήρεμο ποτάμι και νιώθω πανευτυχής που βρέθηκε δίπλα μου».

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε ”Καλά Στέφανα”.

 

 

Δες επίσης

love story στο MasterChef: Γνωρίστηκαν στις οντισιόν και μπήκαν στο σπίτι

∆ύο κλίκες, µία χρυσή κάρτα και ένας Κοντιζάς να φτύνει ό,τι γεύτηκε Κάπως έτσι κύλησε ...