Παρασκευή, 20 Σεπτέμβριος 2019
trikaladay.gr / Άρθρα / Κώστας Κρεμμύδας: Τα πεπραγμένα…του δημάρχου

Κώστας Κρεμμύδας: Τα πεπραγμένα…του δημάρχου

Αναφέρει ο κ. Παπαστεργίου ότι κράτησε το Δήμο όρθιο , οτι δεν χρέωσε τον Δήμο και τις επόμενες γενιές , ότι μείωσε το χρέος εν μέσω 2 εκλογικών αναμετρήσεων, capital controls και 65% μείωση εσόδων των Δήμων, ότι αποπληρώνει υποχρεώσεις σε 45 μέρες, ότι αντιμετώπισε 3 δυνατές χιονοπτώσεις , σεισμό και πλημμύρες.

Η μείωση των εσόδων του Δήμου είχε συντελεστεί από το 2010 αλλά μέχρι τότε είχε ήδη φροντίσει την χρέωση των επόμενων γενιών ως μέλος της Δημοτικής Αρχής Ταμήλου , γιατί ως γνωστό κανείς δεν προέρχεται από παρθενογέννηση.

Μήπως ξεχνάει ο κ. Παπαστεργίου οτι το χρέος που παραδόθηκε στη Δημοτική Αρχή του Χρήστου Λάππα ξεπερνούσε τα 80.000.000 ευρώ και μόλις σε τρία χρόνια μειώθηκε στο μισό ;
Μήπως ξεχνάει ο κ. Παπαστεργίου τους απλήρωτους υπαλλήλους και τις απλήρωτες ασφαλιστικές εισφορές;

Σας παραδώσαμε ένα οικονομικό περιβάλλον τακτοποιημένο έχοντας απορροφήσει όλους τους κινδύνους αποσοβώντας την χρεοκοπία . Γι’ αυτό και μπορεί τώρα ο Δήμος να αποπληρώνει σε 45 μέρες.

Αναφέρει τρεις δυνατές χιονοπτώσεις , προσπαθούμε να θυμηθούμε την τρίτη , αλλά δεν αναφέρει για την αναποτελεσματικότητα τουλάχιστον στην πρώτη όταν και γονάτισε η τοπική οικονομία για μέρες. Αλλά και εκεί επικράτησε το “μια βροχή θα μας σώσει και μας έσωσε ”.

Όσο για τον σεισμό , μάλλον κουνήθηκαν μόνο στο δημαρχείο.

Κατά τα άλλα θέλει νίκη από την πρώτη Κυριακή. Τι θα καταφέρει παραπάνω από ότι δεν κατάφερε πέντε χρόνια τώρα;

Δες επίσης

Χρ. Λιάπης: Ο γιος των ονείρων, το μέλλον και ο γιος του διαβόλου….

«Son of dreams», δηλαδή «ο γιος των ονείρων» είναι το όνομα της μασκότ του φετινού ...