Τρίτη, 23 Απρίλιος 2019
trikaladay.gr / Άρθρα / Κώστας Φαμίσης: Το ΚΙΝ.ΑΛ κερδίζει το στοίχημα με την κοινωνία

Κώστας Φαμίσης: Το ΚΙΝ.ΑΛ κερδίζει το στοίχημα με την κοινωνία

Τα πρώτα του γενέθλια γιορτάζει το Κίνημα Αλλαγής που με την επιμονή των στελεχών της ΔΗΣΥ αλλά και της προέδρου Φώφης Γεννηματά καταδεικνύεται ότι ένα χρόνο μετά το εγχείρημα για κοινή πορεία ευοδώνεται.
Σε αυτό το χρονικό διάστημα υπήρξαν διακυμάνσεις, διασπάσεις καθώς και μια σημαντική διεύρυνση με την είσοδο στο κίνημα νέων στελεχών και επιστροφή παλιότερων με συνέπεια η πορεία του να είναι θετική και να σταθεροποιείται με βάση τις δημοσκοπήσεις σε ένα ποσοστό που κυμαίνεται μεταξύ 10%-12%.
Σημάδι ότι κερδίζει το στοίχημα με την κοινωνία που ήθελε μια δυναμική αλλά και ουσιαστική ανασύνταξη του προοδευτικού χώρου που έδωσε τόσα πολλά στην πατρίδα και τους έλληνες δηλώνει ο πολιτευτής του κινήματος στο νομό Κώστας Φαμίσης εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι η απήχηση είναι πολύ μεγαλύτερη κι αυτό θα φανεί όταν διενεργηθούν οι εθνικές εκλογές.
Κάτι που άλλωστε αποτελεί κοινή πεποίθηση και της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ και των στελεχών του που εκτιμούν ότι το ποσοστό θα ξεπεράσει κατά πολύ τις αρχικές προβλέψεις και θα καταλάβει την δεύτερη θέση στις κάλπες όποτε και αν αυτές στηθούν.

Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η πορεία του ΚΙΝΑΛ απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των πολιτών και συνάμα ότι οι θέσεις, οι πολιτικές και γενικότερα η στάση του πάνω σε όλα τα ζητήματα κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση και ως εκ τούτου φουντώνει η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο και τους πολίτες.
Η ανοδική πορεία συνεχίζεται και ολοένα και περισσότεροι θα έρχονται στους κόλπους του ΚΙΝΑΛ τονίζει ο Κώστας Φαμίσης εμπνεόμενοι από τις αρχές και τις θέσεις αλλά και την καταλυτική παρουσία και στάση γενικότερα της προέδρου Φώφης Γεννηματά που δίνει καθημερινά μάχες για το καλό της χώρας και των συμπατριωτών μας.

Δες επίσης

Θ. Λιούτας: «Είδος Υπό Εξαφάνιση η Μεσαία Τάξη στην Ελλάδα»

Η μεσαία τάξη στην Ελλάδα έχει συνθλιβεί πραγματικά και οι πιέσεις για ολοένα και μικρότερο ...