Δευτέρα, 1 Ιούνιος 2020
trikaladay.gr / Lifestyle / Κορωνοϊός: Στην εντατική ο Γιάννης Βαρδινογιάννης του Σήφη (pic)

Κορωνοϊός: Στην εντατική ο Γιάννης Βαρδινογιάννης του Σήφη (pic)

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», σε μονάδα εντατικής θεραπείας φέρεται να νοσηλεύεται με κορωνοϊό ο Γιάννης Βαρδινογιάννης του Σήφη.

Σύμφωνα με ανάρτηση δημοσιογράφου στο Twitter το μέλος της γνωστής οικογένειας εισήχθη στο νοσοκομείο ύστερα από πυρετό δύο ημερών και αφού διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Την πληροφορία κοινοποίησε στα social media ο δημοσιογράφος Άγγελος Μενδρινός, γράφοντας «Καπετάνιε θα περάσει κι αυτή η φουρτούνα. Θα κωλώσεις για ένα κορωνοϊό; Είσαι μαχητής. Γρήγορα κοντά μας».

Διαβάζοντας την ανάρτηση δόθηκε στον κόσμο η αίσθηση πως πρόκειται για τον επί σειρά ετών ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκό, τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, τον «καπετάνιο».

Ο δημοσιογράφος Άγγελος Μενδρινός με νέο tweet ξεκαθάρισε πως «για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις είναι ο Γιάννης Σήφη Βαρδινογιάννης ο οποίος μετά από πυρετό δύο ημερών εισήχθη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός σε μονάδα εντατικής θεραπείας»

Καπετάνιε θα περάσει κι αυτή η φουρτούνα. Θα κωλώσεις για ένα ; Είσαι μαχητής. Γρήγορα κοντά μας.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης του Σήφη αποτέλεσε επί χρόνια τον ισχυρό άνδρα της ΑΝΕΚ Lines, ενώ μέχρι το 2013 βρισκόταν στο ΔΣ της Hellenic Seaways.

Πηγή: athensvoice.gr

 

Δες επίσης

Ελένη Μενεγάκη: Τα σχολικά χρόνια, οι τρεις γάμοι και η αμύθητη περιουσία με τα αμέτρητα ακίνητα.

Ελένη Μενεγάκη: Γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 1969 στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Κολωνό Αττικής (αν και ...