Τετάρτη, 3 Ιούνιος 2020
trikaladay.gr / Κόσμος / Κορονοϊός: Μυστήριο με γιατρό που εξαφανίστηκε στην Κίνα – Προειδοποιούσε για την εξάπλωση του ιού

Κορονοϊός: Μυστήριο με γιατρό που εξαφανίστηκε στην Κίνα – Προειδοποιούσε για την εξάπλωση του ιού

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση μίας γιατρού από την πόλη Ουχάν της Κίνας η οποία ήταν από τους πρώτους που προειδοποιούσαν για την εξάπλωση του κορονοϊού, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα.
 Όπως αναφέρει η Daily Mail, η γιατρός Ai Fen αντιμετώπισε αυστηρή κριτική από τους προϊστάμενους της στο νοσοκομείο όπου εργάζεται στην Ουχάν. Η συγκεκριμένη γιατρός παραχώρησε συνέντευξη σε κινέζικο περιοδικό και άσκησε κριτική στην διοίκηση του νοσοκομείου για τον τρόπο που αντιμετώπιζαν την πανδημία.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η φημολογούμενη εξαφάνιση της έρχεται μετά την έντονη κριτική που δέχθηκε και η κινεζική κυβέρνηση για τον τρόπο που χειρίστηκε τις πληροφορίες για τον ιό.

«Αν ήξερα πώς θα εξελισσόταν η κατάσταση με τον ιό και τι θα συνέβαινε, δεν θα έδινα σημασία στις παρατηρήσεις που δέχθηκα. Θα έλεγα ότι ακριβώς πίστευα σε όποιον ήθελα. Πρέπει ο καθένας μας να έχει τις δικές του σκέψεις γιατί κάποιος πρέπει να βγει μπροστά και να πει την αλήθεια», είχε δηλώσει η γιατρός.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Δες επίσης

Σάλος με ολλανδικό περιοδικό: “Τεμπέληδες” οι Έλληνες και οι άλλοι κάτοικοι της Νότιας Ευρώπης

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το εξώφυλλο του εβδομαδιαίου ολλανδικού περιοδικού “Elsevier” με τίτλο “Ούτε ένα ευρώ στη ...