Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2020
trikaladay.gr / Lifestyle / Κόκκινο Ποτάμι: Η Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε on air το πιο δυνατό spoiler για τη σειρά (Video & Photos)

Κόκκινο Ποτάμι: Η Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε on air το πιο δυνατό spoiler για τη σειρά (Video & Photos)

Κι όμως η Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε στον αέρα της εκπομπής, Έλα χαμογέλα, το πιο δυνατό spoiler για το Κόκκινο Ποτάμι, που προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 21:00 στο Open!

Σήμερα, 26 Ιανουαρίου οι Τούρκοι θα αποπειραθούν να βιάσουν τόσο την Ευγενία όσο και τη Βασιλική.

Από την Αμισό ξεκινά ένα μεγάλο καραβάνι. Οι Έλληνες άφησαν πίσω τους την πατρίδα τους, φεύγοντας πάνω σε κάρα φορτωμένα με όσα υπάρχοντα κατάφεραν να πάρουν μαζί τους μετά την εντολή της εκκένωσης. Στο δρόμο, Τούρκοι χωρικοί επιτίθενται στην πομπή. Η συμπλοκή είναι άγρια. Πολλοί σκοτώνονται, με τους Τούρκους να λεηλατούν τα υπάρχοντα των κατοίκων της Αμισού.

Από μακριά, μέσα σε μια άμαξα, η Ιφιγένεια και ο Αλή γίνονται μάρτυρες της επίθεσης και της φριχτής δολοφονίας μιας μητέρας και του παιδιού της. Η Ιφιγένεια αναγνωρίζει τη Βασιλική και την Ευγενία μέσα στο πλήθος. Σηκώνει τα χέρια της θέλοντας να βοηθήσει, κινδυνεύοντας να αποκαλυφθεί.

Στην Αμισό, Τούρκοι πρόσφυγες εγκαθίστανται με τις οικογένειές τους στα σπίτια των Ελλήνων, ενώ στην Κωνσταντινούπολη ο Κερέμ επισκέπτεται στα κρυφά τον Μίλτο στο σπίτι των Νικολαΐδηδων και τον ενημερώνει πως μουσουλμάνοι πρόσφυγες από τη Θράκη πήραν τα σπίτια στην Αμισό, ενώ ο αδερφός του δραπέτευσε στα βουνά. Ο Μίλτος δεν θέλει να μείνει άπραγος, παρά τις συμβουλές του Κερέμ.

Στην Αμισό ο Θεόκλητος επισκέπτεται την εκκλησία, οπού ανακαλύπτει έκπληκτος τον Μίλτο. Τον ενημερώνει για το τι έχει συμβεί στην πόλη. Εκείνος αποφασίζει να αναζητήσει τον Θέμη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου όμως αποκάλυψε πως σε επόμενο επεισόδιο θα σκοτωθεί ένας από τους πρωταγωνιστές! Ποιος; Δείτε στην gallery που ακολουθεί αλλά και στο σχετικό απόσπασμα με την αποκάλυψή της!

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY

Δες επίσης

Ο Γιάννης Μπέζος κατακεραυνώνει τα ριάλιτι: Δεν είναι ακραία, είναι χυδαία και ανόητα

Καλεσμένος βρέθηκε το πρωί της Δευτεράς στο Πρωινό ο Γιάννης Μπέζος όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, ...