Σάββατο, 4 Ιούλιος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Δημιουργείται Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων

Δημιουργείται Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων

Το κενό που υπάρχει εδώ και χρόνια ως προς την ενημέρωση και πληροφόρηση των επισκεπτών της πόλης έρχεται να καλύψει η δημοτική αρχή καθώς στα σχέδιά της περιλαμβάνεται η δημιουργία Κέντρου Τουριστικής Πληροφόρησης.
Το Κέντρο Ενημέρωσης και Πληροφόρησης του δήμου Τρικκαίων θα στεγαστεί στο αναψυκτήριο που υπάρχει στην κεντρική πλατεία και το οποίο μέχρι σήμερα λειτουργεί από ιδιώτη που το νοικιάζει από το Δήμο.
Όμως ο ενοικιαστής αποφάσισε να μην συνεχίσει την επαγγελματική του δραστηριότητα στο συγκεκριμένο δημοτικό ακίνητο καταθέτοντας αίτηση λήξης του συμβολαίου ενοικίασης στο Δήμο.
Η δημοτική αρχή αποφάσισε να αξιοποιήσει τον συγκεκριμένο χώρο στεγάζοντας εκεί ένα σύγχρονο Κέντρο Πληροφόρησης το οποίο θα στελεχωθεί με κατάλληλο προσωπικό και θα έχει ως στόχο να ενημερώνει τους τουρίστες και επισκέπτες για τα αξιοθέατα και τα μνημεία όχι μόνον της πόλης των Τρικάλων αλλά και του νομού γενικότερα.
Εκτός από έντυπο ενημερωτικό υλικό που θα διανέμεται στους τουρίστες, θα υπάρχει και ψηφιακός χάρτης του νομού με όλα τα μνημεία και αξιοθέατα, ενώ οι υπάλληλοι που θα απασχοληθούν σ΄ αυτό θα είναι γνώστες ξένων γλωσσών .

Δες επίσης

Εμφανίστηκε το πρώτο γκρούπ τουριστών στην Καλαμπάκα!

Τη δυσφορία του για τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στην ανάγκη στήριξης του κλάδου του ...

Αφήστε μια απάντηση