Σάββατο, 25 Μάιος 2019
trikaladay.gr / Κόσμος / «Καζάνι που βράζει» η Αλβανία: Νέα διαδήλωση κατά του Ράμα

«Καζάνι που βράζει» η Αλβανία: Νέα διαδήλωση κατά του Ράμα

Σε εξέλιξη είναι η νέα μαζική διαδήλωση της αντιπολίτευσης, έξω από το γραφείο του Πρωθυπουργού της Αλβανίας, στα Τίρανα.

Μετά τα αιματηρά επεισόδια και τις συλλήψεις του περασμένου Σαββάτου, οπαδοί της αντιπολίτευσης βγήκαν ξανά στους δρόμους ζητώντας την παραίτηση του Έντι Ράμα, τον οποίο κατηγορούν για διαφθορά και διασυνδέσεις με το οργανωμένο έγκλημα.

Ο Ράμα ξεκαθαρίζει ότι δεν προτίθεται να εγκαταλείψει την εξουσία, παρά το γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης έχουν υποβάλλει παραίτηση, σε μία προσπάθεια να τον αναγκάσουν να προσφύγει στις κάλπες.

Ο πρόεδρος της αλβανικής Βουλής Γκραμόζ Ρούτσι ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ότι αναβάλλεται η Ολομέλεια της αλβανικής Βουλής για την Πέμπτη, υπό τον φόβο νέων ταραχών. Παράλληλα, δήλωσε ότι θέλει να δώσει και χρόνο στην αντιπολίτευση να αναλογιστεί τις ευθύνες της και να επιστρέψει στη Βουλή.

Πηγή: ΑΝΤ1

Δες επίσης

Βρετανία: Ηπιε κατά λάθος κρασί αξίας 5.100 ευρώ – Μοναδική η αντίδραση του εστιατορίου

Ιδιαίτερα τυχερός στάθηκε ένας πελάτης στο εστιατόριο Hawksmoor στο Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας, ο οποίος απόλαυσε ...