Τρίτη, 18 Φεβρουάριος 2020
trikaladay.gr / Κόσμος / «Καζάνι που βράζει» η Αλβανία: Νέα διαδήλωση κατά του Ράμα

«Καζάνι που βράζει» η Αλβανία: Νέα διαδήλωση κατά του Ράμα

Σε εξέλιξη είναι η νέα μαζική διαδήλωση της αντιπολίτευσης, έξω από το γραφείο του Πρωθυπουργού της Αλβανίας, στα Τίρανα.

Μετά τα αιματηρά επεισόδια και τις συλλήψεις του περασμένου Σαββάτου, οπαδοί της αντιπολίτευσης βγήκαν ξανά στους δρόμους ζητώντας την παραίτηση του Έντι Ράμα, τον οποίο κατηγορούν για διαφθορά και διασυνδέσεις με το οργανωμένο έγκλημα.

Ο Ράμα ξεκαθαρίζει ότι δεν προτίθεται να εγκαταλείψει την εξουσία, παρά το γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης έχουν υποβάλλει παραίτηση, σε μία προσπάθεια να τον αναγκάσουν να προσφύγει στις κάλπες.

Ο πρόεδρος της αλβανικής Βουλής Γκραμόζ Ρούτσι ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ότι αναβάλλεται η Ολομέλεια της αλβανικής Βουλής για την Πέμπτη, υπό τον φόβο νέων ταραχών. Παράλληλα, δήλωσε ότι θέλει να δώσει και χρόνο στην αντιπολίτευση να αναλογιστεί τις ευθύνες της και να επιστρέψει στη Βουλή.

Πηγή: ΑΝΤ1

Δες επίσης

 Ομαδική ταφή 2.400 εμβρύων που βρέθηκαν σε γκαράζ γιατρού

Σε ομαδική ταφή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην Ιντιάνα θάφτηκαν τα περισσότερα από 2.400 νεκρά έμβρυα, τα οποία είχαν βρεθεί πέρυσι ...