Τρίτη, 26 Ιανουάριος 2021
trikaladay.gr / Ελλάδα / Καβγάς στη μέση του δρόμου – Οδηγός έριξε μπουνιά σε άλλον επειδή του έκανε παρατήρηση

Καβγάς στη μέση του δρόμου – Οδηγός έριξε μπουνιά σε άλλον επειδή του έκανε παρατήρηση

Ένα σκηνικό άνευ προηγουμένου εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στον περιφερειακό δρόμο Αλιβερίου με πρωταγωνιστές δύο οδηγούς αυτοκινήτων. Τελικός απολογισμός είναι ο τραυματισμός ενός εξ αυτών ο οποίος και κατέθεσε έγκληση για πρόκληση απλών σωματικών βλαβών στον έτερο οδηγό.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι δύο οδηγοί κατευθύνονταν με τα οχήματά τους προς το κέντρο της πόλης όταν ο πρώτος εξ αυτών, ένας 23χρονος, «τόλμησε» να κάνει παρατήρηση στον άλλον γιατί οδηγούσε επικίνδυνα. Σύμφωνα με την έγκληση που κατατέθηκε αργότερα στο ΑΤ Αλιβερίου από τον παθόντα, ο άλλος οδηγός κατέβηκε από το όχημά του και του κατάφερε μπουνιές στο πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκε και πάλι στο αυτοκίνητό του και εξαφανίσθηκε. Ο νεαρός μετέβη αρχικά στο ΚΥ Αλιβερίου όπου δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια απευθύνθηκε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου η υπόθεση να πάρει το δρόμο της για τις ποινικές και άλλες ευθύνες του «νταή» οδηγού, καθώς πρόλαβε και κατέγραψε τις πινακίδες του αυτοκινήτου του.

Πηγή: lamiareport.gr

Δες επίσης

Ολοκληρώθηκαν οι διερευνητικές επαφές Ελλάδας-Τουρκίας

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι διερευνητικές επαφές Ελλάδας – Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη. Η ελληνική αντιπροσωπεία αναχώρησε από ...