Τετάρτη, 11 Δεκέμβριος 2019
trikaladay.gr / Κόσμος / Κατηγορείται για παρενόχληση το ζεύγος Ρόμπι Ουίλιαμς

Κατηγορείται για παρενόχληση το ζεύγος Ρόμπι Ουίλιαμς

Αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση κατέθεσε ο πρώην βοηθός του Ρόμπι Γουίλιαμς, Ζιλ ντε Μπόνφις, κατά του διάσημου τραγουδιστή και της συζύγου του, Αΐντα Φίλντ.

Ο Ζιλ ντε Μπόνφις μήνυσε το ζευγάρι για «σεξουαλική παρενόχληση, παραβίαση της σύμβασης εργασίας, απάτη» και άλλες κατηγορίες, σύμφωνα με την αγωγή που κατέθεσε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος ‘Αντζελες.

Ο Μπόνφις λέει ότι εργάστηκε ως προσωπικός βοηθός του Γουίλιαμς από τον Οκτώβριο του 2014 έως τον Ιανουάριο του 2015, οπότε και απολύθηκε, υποστηρίζοντας ότι κατά τη διάρκεια της εργασίας του δεχόταν σεξουαλική παρενόχληση από το ζευγάρι καθώς και ακατάλληλες σεξουαλικού χαρακτήρα απαιτήσεις.

Ισχυρίζεται επίσης ότι το ζευγάρι μοιράζονταν μαζί του προσωπικές πληροφορίες σχετικές με τη σεξουαλική ζωή τους, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τη φύση και τη συχνότητα της σεξουαλικής δραστηριότητας τους.

Όπως αναφέρεται στη μήνυση, η 35χρονη Φιλντ περιφερόταν γυμνή μέσα στο σπίτι, δεν σταματούσε να μιλά για τα ερωτικά της και ρωτούσε συνέχεια τον πρώην υπάλληλο για την σεξουαλική του ζωή αλλά την γνώμη του για το κορμί της!

Υποστηρίζει ακόμα ότι έχει υποστεί ταπείνωση, ψυχική και συναισθηματική δυσφορία, ενώ πολλές φορές βρέθηκε σε αμηχανία.

Με την κατάθεση της αγωγής ντε Μπόνφις ζητάει από το δικαστήριο να του επιδικάσει αποζημίωση άνω των 25.000 δολαρίων.

Ο Γουίλιαμς και η σύζυγός του αρνούνται τις κατηγορίες και οποιαδήποτε αδικοπραγία.

«Οι ισχυρισμοί που γίνονται από έναν δυσαρεστημένο πρώην υπάλληλο, αφού απολύθηκε λόγω σοβαρού παραπτώματος, είναι εξ ολοκλήρου άνευ ουσίας», υποστηρίζει το ζεύγος Γουίλιαμς. Πηγή που βρίσκεται κοντά στον ποπ σταρ και την οποία επικαλείται το Ε! τονίζει ότι «δεν θα υπάρξει περαιτέρω σχόλιο για το θέμα, καθώς βρίσκεται στα χέρια των δικηγόρων».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δες επίσης

Η Ιταλία έστειλε φρεγάτα στην Κύπρο: «Είμαστε έτοιμοι να δείξουμε τη σημαία μας στην Τουρκία»

«Η Ιταλία απέστειλε στρατιωτικό πλοίο στην Κύπρο για την προστασία των εθνικών της συμφερόντων», γράφει ...

Αφήστε μια απάντηση