Τρίτη, 18 Ιούνιος 2019
trikaladay.gr / Ελλάδα / Καθηγητής συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικες μαθήτριες

Καθηγητής συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικες μαθήτριες

Την πιθανή εμπλοκή καθηγητή στα Χανιά σε υπόθεση ασέλγειας ανήλικων μαθητριών του διερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων.

Προς το παρόν τα μόνα που έχουν γίνει γνωστά είναι πως ο 57χρονος Χανιώτης καθηγητής έχει οδηγηθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων αφού την Τρίτη συνελήφθη με τις συγκεκριμένες κατηγορίες να τον βαραίνουν, σύμφωνα με ασφαλείς και διασταυρωμένες πληροφορίες του zarpanews.gr.

Σημειώνεται και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον πως οι καταγγελίες αφορούν περιστατικά τα οποία έχουν σημειωθεί στο παρελθόν, καθώς σήμερα κάποια από τα παιδιά έχουν ενηλικιωθεί.

Στο μεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα και η εξέταση για την εμπλοκή του στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς όπως φαίνεται οι κατηγορίες αφορούν παραπάνω από ένα περιστατικά.

Ο εν λόγω 57χρονος εκπαιδευτικός είναι καθηγητής μέσης εκπαίδευσης σε ιδιωτικό φροντιστήριο της πόλης, όπου φαίνεται να έχουν συμβεί τα καταγγελλόμενα γεγονότα.

powered by Rubicon Project
Πηγή:
zarpanews.gr

Δες επίσης

Ασύλληπτη τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας τράκαρε όταν έμαθε ότι κινδυνεύει η ζωή του παιδιού του – Μετά από λίγο το παιδί του πέθανε

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην οικογένεια του 5μηνου βρέφους που έχασε τη ζωή του ...