Παρασκευή, 3 Απρίλιος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Κατερίνα Παπακώστα: Εμένα ακόμα και στον Ληθαίο να με δούνε να περπατάω θα πούνε ότι δεν ξέρω να κολυμπώ

Κατερίνα Παπακώστα: Εμένα ακόμα και στον Ληθαίο να με δούνε να περπατάω θα πούνε ότι δεν ξέρω να κολυμπώ

Σε σημερινή της συνέντευξη στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 η βουλευτής ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα ανέφερε χαρακτηριστικά

« Η εκλογή μου ήταν για πολλούς κάτι το αναπάντεχο, υπάρχει κόσμος που δεν πίστευε ότι θα εκλεγώ, γι αυτό και στην κοινωνία των Τρικάλων κάποιοι άνθρωποι δεν πρόκειται να μου ‘συγχωρέσουν’ ότι κατάφερα να εκλεγώ χωρίς τη βοήθεια τους, χωρίς να είμαι από κάποιο τζάκι και χωρίς να εκπροσωπώ συμφέροντα και χορηγούς. Κάποτε η Μάργκαρετ Θάτσερ είπε για τους επικριτές της, ακόμα και πάνω στον Τάμεση να με δούνε να περπατάω θα πουν ότι δεν ξέρω να κολυμπώ. Κάποιοι άνθρωποι στα Τρίκαλα,  εμένα ακόμα και στον Ληθαίο να με δούνε να περπατάω θα πούνε ότι δεν ξέρω να κολυμπώ.

Είμαι ένας άνθρωπος και πολιτικός που δεν έχει ποτέ διοχετεύσει τίποτα, καμία είδηση περί τυχόν Υπουργοποίησης μου δεν έχω διαρρεύσει. Είμαι μια βουλευτής που μετράω 7 μήνες θητείας, και εργάζομαι όσο πιο σκληρά μπορώ. Έχω αποδείξει, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα,  ότι μπορώ να φέρνω πράγματα εις πέρας. Θέλω να είμαι χρήσιμη και να δίνω λύση στα προβλήματα των πολιτών, κάθε βουλευτής όμως θα ήθελε να αναβαθμιστεί για να έχει μεγαλύτερες δυνατότητες να κάνει πράγματα, δεν είναι όμως αυτοσκοπός. Είμαι νέα βουλευτής και προχωρώ με αργά και σταθερά βήματα, δουλεύω σκληρά και για αυτό πιστεύω ότι μέσα σε 6 μήνες κοινοβουλευτικά έχω κάνει δουλειά 2 ετών. Αν είναι σε κάποιο ανασχηματισμό να γίνει κάτι, καλώς να γίνει.»

Δες επίσης

Οργή του δημάρχου Τρικάλων για παραβίαση των μέτρων: Κάποιοι (λίγοι) πονηροί έχουν ανοίξει τα καφενεία στη ζούλα για να πουλήσουν 10 τσίπουρα!

Την έντονη  αγανάκτησή του για την παραβίαση των μέτρων αλλά και τις μετακινήσεις πολιτών εν ...